27-07-09

Silveren lady

Provinciaal Kampioenschap Antwerpen 2de plaats (verdorie net ni eerste)

065bis

 

 

 

 

Maar ook Wim wist na een prima 2de helft een plekje op het podium te veroveren. Ook een 2de plaats, kwestie van thuis de vrede te bewaren.

066

 

 

 

 

Eindstand 25m 3p Liga 2de plaats (hier ben ik heel fier en trots op)

S5001319bis

 

 

 

 

Quize vraagje: waar staat de 2de op het podium? links of rechts van de winnaar (in vooraanzicht gezien) rarara wie ben ik?

Nu is het even een break. Na onze reis zullen de trainingen voor het indoorseizoen weer stevig herpakt worden. Met grote verwachtingen na dit uitstekende outdoorseizoen.

Jullie begrijpen vast wel dat door al deze competities de loopjes wel heel kort tot onbestaand zijn geworden. En nu staat de vakantie voor de deur.

Annelies heeft ondertussen een keitof watersportkamp gehad. Warm, zon en bruin. Jammer genoeg heeft ze een souveniertje meegebracht en kon ze heel de week nog lekker genieten van het bezoek van 4 russen.

Jolien heeft net haar eerste dansstage achter de rug en ook dat was reuze. Vrijdag was er een grote show van alle groepen. Echt prachtig.

S5001310

17:07 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

13-07-09

Vakantieperikelen

Tja het is weer vakantie en dan komt het er niet van om te bloggen.

De smurfjes zijn allemaal met een goed rapport naar huis gekomen. Dus iedereen schuift een jaartje op en geen keuzerichtingen te kiezen dit jaar, dus lekker makkelijk.
Vorige week was ik zelf een weekje thuis en Annelies is naar Gastes in Landes (FR) vertrokken met Kazou. Een watersportvakantie met 31 °C en zon. Dat zal vrijdag een bruin kiekske zijn als ze thuiskomt. Surfen, zeilen, catamaranvaren, bananenboten, ... Ik wou dat ik terug 12j was.
Ondertussen profiteert de jongste van wat meer aandacht en kon er een vriendinnetje komen logeren.
Met Jolien zijn we eens gaan kijken bij een country danceclub die ook rolstoelers hebben. Dat was een hele fijne middag. Eerst lieten ze hun kunnen zien en dan mochten we ook eens proberen. Best leuk. Zij vertrekt 20 juli op danskamp in Tongerlo.
Het handboogschieten is nog volop bezig. Wekelijks gaan we onze wedstrijd schieten. Voorlopig sta ik 2de in de algemene tussenstand en dat moet ik normaal gezien wel kunnen houden. Als ik binnen 2 weken tenminste niet zo slecht schiet als vorige zaterdag. Maar ja, het kan niet elke dag een topscore zijn. ALhoewel het allemaal zeer relatief is hoor. Vorig jaar zou ik met deze score zeer tevreden zijn geweest maar dit jaar ligt die lat weer wat hoger. Wim had echter zeer goed geschoten met een nieuw PR. Mooi zo.
Volgende zaterdag is het provinciaal kampioenschap van Antwerpen en ik hoop daar in de prijzen te vallen. Het weekend erna is het de laatste outdoorschieting. Onze club organiseert deze. Dus een druk weekend en hopelijk schieten we zondag dan nog een mooi resultaat en kan ik de zilveren medaille van de outdoor in ontvangst nemen. De gouden is nog net iets teveel buiten bereik. Wie weet volgend jaar?
Het lopen staat op een zeer laag pitje. Het begint al een beetje terug te kriebelen maar nu de kids thuis zijn, is er altijd een reden om iets anders te doen. Geen excuus, ik weet het...
Nog 3 weekjes en dan zijn we met z'n allen weg naar la douce France!
Ondertussen geniet ik alvast van de sfeerbeelden bij de tour.

Een prettige vakantie!!!!

14:36 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |