16-06-09

Zumba

Yep, ik heb gezumbad.
Omdat al die zumbacursussen barstenvol zitten en serieus wat geld kosten, heb ik me ineens de dvd's aangeschaft (via ebay kun je een koopje doen). Tja tis crisis hé.
Plezante workout met calorietjes die wegsmelten. Een nieuwe bikini staat alvast bovenaan mijn verlanglijstje.
Ja ik geef toe dat ik mijn loopschema serieus heb verwaarloosd. Maar dat heb ik dan weer ruimschoots goedgemaakt door al het geshake en gehuppel in de living. Bijna dagelijks gaat de salontafel aan de kant en laat ik mijn body langs alle kanten shaken. Dan cardio, dan weer wat bodystyling ... Liters zweet ... De zetel heeft al een paar trappen gekregen maar voor de rest is alles nog in prima staat.
In het begin moest iedereen de deur uit want die commentaar kon ik wel missen. Hoe durfden ze mij zo beledigen dat mijn bewegingen niet overeenkwamen met die van de dvd. Nu ik de pasjes en de ritmes beter onder de knie heb, mogen ze al eens watchen. Maar owee als er commentaar komt want dan komt er steevast "kop dicht" als reactie.
Mijn collega's op het werk zijn onder de indruk. Er zijn er zelfs die overwegen ook eens te beginnen.
Het plezante is dat je merkt dat het helpt. Dat blubberbuikje blubbert niet meer zo en allerhande kwabjes zijn zichtbaar kleiner geworden.
Nu wordt het nog een kwestie van de zumba te combineren met het lopen. Maar dat zal wel lukken, als het boogschietseizoen wat kalmer wordt.

13:27 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |