20-04-09

Klaar voor de strijd

Alle snottepieters, kuchjes en sinusperikelen zijn de deur uitgestuurd dus kunnen we er volop tegenaan. Lekker genieten van het mooie weer, een betere voorbereiding voor Antwerpen kan je niet hebben. Dus geen excuses meer om niet te gaan lopen.

In de paasvakantie was Jolien een week op kamp aan de zee en hebben wij er ineens van geprofiteerd om met de 2 zusjes een paar dagen aan de kust door te brengen. Op het programma stonden stonden natuurlijk enkele fikse duinwandelingen. Ai ai die kuitjes.

Zaterdag was het de laatste rolstoeldansles van het seizoen. Er moesten nog een paar dansen gefilmd worden om de dvd compleet te maken. In 5 jaar werden er 19 choreografieën ingestudeerd. In september begint het nieuwe seizoen met een nieuwe juf dus werd zaterdag de les met een afscheidsfeestje afgesloten en heerlijke tapas. Nu staan er nog demonstraties op het programma.

Deze week nog wat loslopen en hopen dat we zondag een goeie dag hebben. Voor de zekerheid heb ik zaterdagmorgen maar eens 16km gelopen. Dat maakt dat ik toch een beetje geruster naar de Koekestad kan vertrekken.

18:28 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |