31-03-09

Nu even niet

Geveld door een stomme kopvalling met alles er op en eraan, heb ik sinds zaterdag een looppauze ingelast. Voel me veel te beroerd om ook maar enige inspanning te doen. Morgen gaan we het er toch eens terug op wagen want het is nog maar 4 weken tot Antwerpen.

19:06 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

22-03-09

SOS Piet

Vrijdagavond was het onze jaarlijkse prijzenavond van het boogschieten.
Wim en ik hebben allebei een rozenbeker gewonnen.
Tot mijn verrassing kreeg ik bij de rangschikking van de dames een nevenprijs: een grote boodschappentas van de Carrefour gevuld met al wat koek en snoep is. Ai ai weer een kast vol lekkers. Zucht...
Verder kan elke deelnemer nog een naturaprijs uitkiezen. Wim koos een boormachine en ik heb 2 boeken van SOS Piet gekozen. De meisjes waren wat teleurgesteld dat ik niet iets anders genomen had, maar wie stond er gisteren te neuzen in de boeken?  Juist ja, Jolien en Annelies kregen opeens de kookkriebels. Zaterdag zijn de pannenkoeken van Piet een groot succes geworden en vandaag stond zijn macaroni met kaas en ham op het menu. Echte keukenprinsessen! Zelfs Marjan die niet van pasta houdt, vond het lekker.

Vanmorgen grote problemen om uit het bed te komen. Heel mijn lijf deed zeer. Dus is Wim maar alleen vertrokken. Eerst nog kokkerellen met de meisjes (je weet wel, Piets macaroni) en vanmiddag rond 15u30 ben ik vertrokken voor een loopje van 13 km. 1021 calorietjes verbrandt met een zanderige bosloop in Beerse (Lilse Bergen en Giels Bos). Eigenlijk was het bedoeld als een wandelroute  maar vermits er geen max. snelheid vermeld wordt, kan je die dus ook lopen.

 

18:43 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-03-09

weer een weekje voorbij

Eindelijk zijn er dan die mooie momenten met zon, een heerlijk loopweer. Daar heb ik dan ook volop van geprofiteerd. Ondanks een bijzonder pijnlijke schouder (ontsteking?) en een paar slechte nachten, ben ik toch blijven lopen en wonderwel had ik tijdens het lopen niet zoveel last.
Het tempo zit steeds beter en als het zo blijft evolueren moet dat resulteren in een nieuw PR in Antwerpen.

Zondag zijn we gaan lopen in Turnhout, daar was de jaarlijkse wandeltocht en vermits het voor ons niet ver is, vind ik het ferm gemakkelijk om eens de pijltjes te volgen ipv zelf een route te plannen. En we waren niet de enige lopers. Dit jaar geen overdreven modderwegen zodat ik de afstand volledig heb kunnen lopen met maar 1 kort oponthoud door een kudde wandelaars. Aangekomen snel naar haar huis om een boke te eten en ons klaar te maken voor het turngala van Marjan.

Oma en opa waren ook opgetrommeld om onze jongste spruit te komen bewonderen. Marjan liep al een hele week kei-zenuwachtig rond en was heel de tijd haar split aan het oefenen. Ook meester Marc kwam kijken en dat was toch wel heel bijzonder. Al zeg ik het zelf, mooi gratieus en je zag dat ze echt geconcentreerd bezig was. Na opa en mama, hebben we een derde generatie turner in de familie. Zal het iets met de genen zijn? Iedereen weer fier op de prestatie van dochterlief.

Deze week zijn er ook weer verschillende loopjes gepland en met top of the bill, zondag 15km in Beerse (tja de wandeltochten vertrekken in Beerse, toch mooi dat ze zo rekening houden met mijn schema).

 

20:28 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-03-09

Tram 4

Tram 4 kwam vandaag ineens bij ons in de straat en die stopte pardoes voor onze deur. Ik mocht er zelfs gratis met mee.

Onze woonkamer wordt weer opgefleurd door mooie kleurrijke bloemen. Een flesje bubbels staat klaar om straks te knallen.
Maar het schema moest ook nog gevolgd worden. Dus na Jolien haar dansles rond half 5 mijn loopschoentjes aangetrokken, drankje en Ipod gepakt en hup op weg naar het bos om een flinke bosloop te doen. Blijkbaar waren er nog met hetzelfde gedacht of schema, misschien waren die ook op die tram gesprongen? In ieder geval zie je nu de winteruitgedoste loper naast een blote-benen-loper lopen. Zou die laatste een kleurtje krijgen van de schaarse zonnestralen? Al moet ik bekennen dat mijn lange broek toch wat warm was en ik morgen waarschijnlijk ook de blote-benen toer op ga. Een zedelijke kniebroek hoor, want nu moet ik me wel een beetje naar mijn leeftijd kleden hé.  Chili 

Het liep als een trein ... heu tram en ik had er graag nog een rondje aangebreid maar bibi moest op tijd thuis zijn om dochterlief van een feestje af te halen. Wim was ook een grote toer aan het lopen en ik had mijn gsm bij met de opdracht voor de meisjes "bel me als papa thuis is, dan kan ik wat langer lopen". Op het einde van mijn 2de rondje nog geen bericht dus dan maar naar huis. Net thuis en stopt er een auto voor de deur. Wim stapt uit? Bleek meneertje bij een nonkel te zijn langsgeweest omdat zijn loopje wat langer was dan verwacht. Zijn geografische kennis van de omstreken is toch ook niet alles. Gelukkig bracht de vriendelijke mens bracht hem dan maar naar huis.

En laat de bubbels nu maar komen!  Chugger 

20:48 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |