22-03-09

SOS Piet

Vrijdagavond was het onze jaarlijkse prijzenavond van het boogschieten.
Wim en ik hebben allebei een rozenbeker gewonnen.
Tot mijn verrassing kreeg ik bij de rangschikking van de dames een nevenprijs: een grote boodschappentas van de Carrefour gevuld met al wat koek en snoep is. Ai ai weer een kast vol lekkers. Zucht...
Verder kan elke deelnemer nog een naturaprijs uitkiezen. Wim koos een boormachine en ik heb 2 boeken van SOS Piet gekozen. De meisjes waren wat teleurgesteld dat ik niet iets anders genomen had, maar wie stond er gisteren te neuzen in de boeken?  Juist ja, Jolien en Annelies kregen opeens de kookkriebels. Zaterdag zijn de pannenkoeken van Piet een groot succes geworden en vandaag stond zijn macaroni met kaas en ham op het menu. Echte keukenprinsessen! Zelfs Marjan die niet van pasta houdt, vond het lekker.

Vanmorgen grote problemen om uit het bed te komen. Heel mijn lijf deed zeer. Dus is Wim maar alleen vertrokken. Eerst nog kokkerellen met de meisjes (je weet wel, Piets macaroni) en vanmiddag rond 15u30 ben ik vertrokken voor een loopje van 13 km. 1021 calorietjes verbrandt met een zanderige bosloop in Beerse (Lilse Bergen en Giels Bos). Eigenlijk was het bedoeld als een wandelroute  maar vermits er geen max. snelheid vermeld wordt, kan je die dus ook lopen.

 

18:43 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Keuken smurfinneke amai ge gaat nogal lekkers kunnen klaarstomen ! en door je mooi loopje kan je tegen een extra calorietje :-)

Gepost door: Katrien | 22-03-09

De commentaren zijn gesloten.