16-03-09

weer een weekje voorbij

Eindelijk zijn er dan die mooie momenten met zon, een heerlijk loopweer. Daar heb ik dan ook volop van geprofiteerd. Ondanks een bijzonder pijnlijke schouder (ontsteking?) en een paar slechte nachten, ben ik toch blijven lopen en wonderwel had ik tijdens het lopen niet zoveel last.
Het tempo zit steeds beter en als het zo blijft evolueren moet dat resulteren in een nieuw PR in Antwerpen.

Zondag zijn we gaan lopen in Turnhout, daar was de jaarlijkse wandeltocht en vermits het voor ons niet ver is, vind ik het ferm gemakkelijk om eens de pijltjes te volgen ipv zelf een route te plannen. En we waren niet de enige lopers. Dit jaar geen overdreven modderwegen zodat ik de afstand volledig heb kunnen lopen met maar 1 kort oponthoud door een kudde wandelaars. Aangekomen snel naar haar huis om een boke te eten en ons klaar te maken voor het turngala van Marjan.

Oma en opa waren ook opgetrommeld om onze jongste spruit te komen bewonderen. Marjan liep al een hele week kei-zenuwachtig rond en was heel de tijd haar split aan het oefenen. Ook meester Marc kwam kijken en dat was toch wel heel bijzonder. Al zeg ik het zelf, mooi gratieus en je zag dat ze echt geconcentreerd bezig was. Na opa en mama, hebben we een derde generatie turner in de familie. Zal het iets met de genen zijn? Iedereen weer fier op de prestatie van dochterlief.

Deze week zijn er ook weer verschillende loopjes gepland en met top of the bill, zondag 15km in Beerse (tja de wandeltochten vertrekken in Beerse, toch mooi dat ze zo rekening houden met mijn schema).

 

20:28 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Met die pijnlijke schouder zal schieten er wel bij inschieten!

Gepost door: Tiny | 16-03-09

De commentaren zijn gesloten.