07-03-09

Tram 4

Tram 4 kwam vandaag ineens bij ons in de straat en die stopte pardoes voor onze deur. Ik mocht er zelfs gratis met mee.

Onze woonkamer wordt weer opgefleurd door mooie kleurrijke bloemen. Een flesje bubbels staat klaar om straks te knallen.
Maar het schema moest ook nog gevolgd worden. Dus na Jolien haar dansles rond half 5 mijn loopschoentjes aangetrokken, drankje en Ipod gepakt en hup op weg naar het bos om een flinke bosloop te doen. Blijkbaar waren er nog met hetzelfde gedacht of schema, misschien waren die ook op die tram gesprongen? In ieder geval zie je nu de winteruitgedoste loper naast een blote-benen-loper lopen. Zou die laatste een kleurtje krijgen van de schaarse zonnestralen? Al moet ik bekennen dat mijn lange broek toch wat warm was en ik morgen waarschijnlijk ook de blote-benen toer op ga. Een zedelijke kniebroek hoor, want nu moet ik me wel een beetje naar mijn leeftijd kleden hé.  Chili 

Het liep als een trein ... heu tram en ik had er graag nog een rondje aangebreid maar bibi moest op tijd thuis zijn om dochterlief van een feestje af te halen. Wim was ook een grote toer aan het lopen en ik had mijn gsm bij met de opdracht voor de meisjes "bel me als papa thuis is, dan kan ik wat langer lopen". Op het einde van mijn 2de rondje nog geen bericht dus dan maar naar huis. Net thuis en stopt er een auto voor de deur. Wim stapt uit? Bleek meneertje bij een nonkel te zijn langsgeweest omdat zijn loopje wat langer was dan verwacht. Zijn geografische kennis van de omstreken is toch ook niet alles. Gelukkig bracht de vriendelijke mens bracht hem dan maar naar huis.

En laat de bubbels nu maar komen!  Chugger 

20:48 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Feest? Blote benen niet kunnen? Ja... een super kort short niet meer, maar een korte tight is toch alleszins aanvaardbaar.

Gepost door: Tiny | 07-03-09

dikke proficiat met je verjaardag!!!

Gepost door: Ruthje | 08-03-09

Alsnog... Het is redelijk laat, maar bij deze wens ik je alsnog welkom op tram 4!!!

Gepost door: Marc | 09-03-09

te laat Nog een dikke proficiat met je verjaardag.

Gepost door: Edith | 13-03-09

Veel te laat !! schaam me wat !! maar toch nog een dubbel dikke proficiat met je verjaardag !leven begin op 40 NIET TE VERGETEN ! geniettttttttttttttt !! xxx

Gepost door: Katrien | 14-03-09

De commentaren zijn gesloten.