21-02-09

Stilte in bloggertjesland

Ik weet het, het is een schande al een maand niets meer op mijn blog gezet en amper blogjes gelezen. Maar deze week ga ik dat proberen goed te maken.

Maar we hebben niet stil gezeten hoor. Tussen allerhande dagdagelijkse beslommeringen probeer ik mijn trainingen in te plannen. Ventjelief heeft me ingeschreven voor de 10 mijl in Antwerpen en dan moet er getraind worden, wil ik er een nieuw PR van maken. De oefen-10mijl van Brugge valt weg want we moeten die dag met collega's van Wim naar de voetbal. Hoihoi, voetbal is eigenlijk niet aan ons besteed. Ach als het eten al smaakt dan spoelen we die match wel met het nodige vocht door.

Het winterseizoen van het boogschieten loopt ook ten einde en dan vinden de kampioenschappen plaats. Op de Beker van Vlaanderen haalde ik een 5de plek (verdorie er had meer ingezeten) en verder kon ik me ook voor het BK selecteren. Vol verwachting kijken we uit naar wat warmere tijden zodat we weer buiten kunnen trainen zonder dat onze handen bevriezen.

De kindjes hebben het ook druk in "groot" worden (maw puberen).
Marjan is in volle voorbereiding van het turngala en kan je dus tegenwoordig in allerlei superflexe standen tegenkomen.
Jolien heeft net een opendeurdag van de dansschool achter de rug maar moet weer hard oefenen want ze zijn een dvd aan het opnemen van alle dansen die ze tijdens de 5 jaar dat ze bestaan hebben geleerd.
Annelies heeft ondertussen de eerste stappen gezet in competitiebadminton en ze doet het niet slecht. Binnen 2 weken is het haar eerste individueel kampioenschap volgens leeftijd. Benieuwd hoe dat zal gaan.

Verder hebben we de laatste week mileuvriendelijk met de fiets doorgebracht. Onze auto begon wat raar te doen, dus naar de garage. Allez lap, dat zou een serieuze rekening worden. Daarom hebben we groothartig besloten om de slabbakkende economie een duwtje in de rug te geven door een nieuwe auto te bestellen: een Citroên C8. 

Voor de carnavalfreeks vergeet je paard in de gang niet af en toe uit te laten hé!

 

17:14 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |