22-01-09

Als het lopen niet kan ...

dan springen we maar op de fiets.

Vorige week in het Zwarte Woud ben ik zeer flink geweest. Elke morgen extra vroeg opgestaan om 45 min te lopen/crosstraining te doen. Enige dame van de firma trouwens. Enkele mannelijke collega's deden ook wat stoer maar de 2de dag konden die het vroege opstaan niet opbrengen. De watjes, ik ben nochtans ook aan de bar blijven hangen.   

Na al de meetings werd er dan toch even tijd vrijgemaakt om een fikse wandeling te maken en die eindigde bij een openlucht ijspiste. Tof, dat kon ik niet voorbij laten schieten dus het duurde niet lang of menige collega's hadden de schaatsen aangetrokken. De schaatsen waren wat groot uitgevallen en natuurlijk eindigde heel het avontuur met een bloederige blaar.

Het gevolg is dat die juist op de rand van mijn schoen zit en het bijzonder pijnlijk is om ermee te lopen. Dus ben ik maar op de fiets gesprongen en peddel ik regelmatig wat intervaltrainingen. Hopelijk kan ik volgende week weer pijnloos in mijn schoenen en kan ik de looptrainingen terug hervatten. Dat zal nodig zijn, wil ik op 1 maart in Brugge gaan lopen. Het wordt dus nog even afwachten.

19:35 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

rotblaar! Vlug die blaar laten genezen en weer de loopschoentjes aan!

Gepost door: Tiny | 22-01-09

begrijp ik dat goed, ga jij elke dag lopen nu ? of toch bijna elke dag ! Indien je niet loopt fiets jij dan de pannen van het dak !Ik moet mijn eigen dringend gaan onderhanden pakken zunne !!!

Gepost door: Jetty | 27-01-09

sportief op elk vlak !! ja mannekes ! ge kan ook niet stilzitten ! tot in Brugge hoop ik :-)

Gepost door: Katrien | 13-02-09

De commentaren zijn gesloten.