09-01-09

Winterse taferelen

Mooi hé die witte landschappen. Maar brrr koud hé.
Ook niet erg praktisch om buiten te komen, zeker als je in een straat woont waar er nooit een zoutstrooier passeert. Met de fiets is het nog altijd uitkijken geblazen. Marjan is zelfs een paar keer tevoet gegaan. Speed Skating
Met die stevige vrieskou en glibberige ondergrond staan mijn loopschoenen lekker droog en warm in de gang. Ik ben die zware bronchite en gebroken ribben van vorig jaar nog niet vergeten. Dus mij zie je nu niet lopen hoor. Maar wel met de kids gaan schaatsen. In die schaatshal was het warmer dan buiten. Dat was leuk, maar ai mijn rugske vond het achteraf niet zo leuk.

Stationary BikeGelukkig staat mijn hometrainer steeds klaar in de living. Een uurtje stevig fietsen is ook niet mis. Ik denk dat de fitnessclubs hoogdagen hebben.
Volgende week kan je me er ook vinden maar dan wel in "Schwarzwald". Yep, bibi is weer 4 dagen met het werk op trot. Geen funreis maar bittere ernst met vergaderingen van 's morgens tot 's avonds. Het hotel heeft een schitterende wellness en fitnessacodomatie. Al zal ik er elke dag minstens een uur vroeger moeten opstaan om er gebruik van te kunnen maken.

Hopelijk kan ik daarna thuis ook weer de lopertjes aantrekken.  

18:52 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Winter heeft zo zijn charmes maar voor de buitensportertjes zoals wij is het improviseren , veel werk plezier volgende week en vergeet je niet wat uit te leven in de fitness hé , grtjes K

Gepost door: Katrien | 11-01-09

Veel plezier met je werk tripje en gelukkig gaat het weer dooien.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-01-09

De commentaren zijn gesloten.