01-12-08

December

Het is weer december. De Sint wordt ook bij ons verwacht en met grote ogen wordt er naar een WII uitgekeken. Maar zal die dat ook brengen? Zaterdag weten we wellicht wat meer.

December is ook nog een drukke werkmaand met de implementatie van een nieuw computerprogramma. Wij zijn uitgekozen als pilootland en hebben dan ook de primeur om er als eerste in Europa mee van start te gaan maar dat wil ook zeggen dat alle bugs en troubleshootings ook bij ons terecht komen. Ach ja, met al die extra uurtjes kunnen we dan weer de kerstcadeautjes aankopen.

Want ja december is ook nog de maand van een boom in huis te zetten en te versieren. Met daaronder een overjaarse stal en een geplakte Jozef want die zijn hoofd is er vorig jaar afgevallen. Wellicht zullen er ook nog enige knutselwerkjes in onze woonkamer te bewonderen zijn. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de pakjes onder en vooral naast de boom. Hoe meer hoe liever en de zorgvuldig ingepakte cadeautjes zullen spoedig verfromfraaid onder de boom liggen door al die nieuwsgierige pollekes van de babysmurfjes.

December de maand van cadeautjes kiezen en kopen. Maar de hamvraag blijft vooral: wat gaan we eten? Koken we zelf of bestellen we iets bij de traiteur? Hoeveel gangen? Tja het worden vast weer culinaire hoogdagen.

December is ook eens het moment om na te gaan wat het jaar ons heeft gebracht. We hebben onze portie ellende weer flink gehad en op loopvlak had ik toch ook wat meer verwacht. Verplichte looppauzes door gebroken ribben, operatie Jolien en ziekenhuisopnames en niet te vergeten ook mijn luiwammesperiodes. Toch zijn er heel wat uurtjes getraind. Een pr op de 10miles van Antwerpen (tja het was ook wel mijn eerste), 2x 20km en de halve marathon van Eindhoven.  
Maar laat ons niet vergeten dat we ook enkele schitterende prestaties hebben geleverd met het boogschieten. Hoogtepunten waren natuurlijk de Belgische en Europese titel Triarc.

Nu 2009 niet meer zoveraf is, is het ook weer het moment om nieuwe plannen te maken. Geen goede voornemens maar gewoon een kalender met enkele pieken. Voilà, ik ga voor een nieuw pr op de 10 miles en de halve marathon en meer hoeft het voor mij niet te zijn.

 

21:11 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Terugkijken-vooruitblik Het komende jaar de goeie zaken gewoon dubbel doen en de mindere zaken doe je gewoon niet!!

Gepost door: Tiny | 01-12-08

steeds naar beter proberen maar dat lukt bij mij niet,tot hiertoe,maar we geven niet op hé meiske,trouwens toch goed bezig terug hoor!!!

Gepost door: Patrick | 02-12-08

EEN PR OP DE TEN MILES ? AI DAN ZAL IK MAAR EENS WAT MEER GAAN TRAINEN ;-)

Gepost door: Jetty | 03-12-08

Terug kijken is altijd goed, maar vooruit nog beter.
En benieuwd wat 2009 gaat brengen.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 03-12-08

Terugblikje van 2008 heeft dikwijls de volle moed om er eens tegenaan te gaan in 2009 ,hi hi vroege nieuwjaars voornemens ,veel grtjes en hou jullie goed hé

Gepost door: Katrien | 07-12-08

Ik vind het toch nog een beetje vroeg voor een jaaroverzicht hoor... Ge moogt gerust nog een paar postjes schrijven vooraleer je je jaar afsluit!

Gepost door: Homer | 08-12-08

De commentaren zijn gesloten.