02-11-08

Running nurse

Ondertussen zijn we weer een paar dagen thuis en begint alles weer zowat in zijn plooi te vallen. Alhoewel onverwachte gebeurtenissen onze geplande sportieve activiteiten wel eens in de war durven gooien.
Jolien was weer aan de beterhand en ondanks de wirwar van catheters keek ze er naar uit om nu maandag weer naar school te kunnen. Gisterenmorgen besliste daar anders over. Jolien zo ziek als een hond met buikpijn en heel veel maagkrampen. Niets bleef binnen. Dzju, net nu alles goed leek te gaan en ze moet juist veel drinken om geen infectie te krijgen. Gelukkig lijkt het vandaag weer wat beter en kan ze al een muizehapje naar binnen krijgen. Drinken lukt wel vlot ... oef weer een crisis de kop ingedrukt. Omdat Wim morgen toch verlof heeft, hebben we dan maar ineens besloten om haar morgen zeker thuis te houden.
Normaal gezien zouden Wim en ik zaterdagavond een wedstrijdje gaan boogschieten maar een ziek meisje laat je niet alleen. Dus noodplan A ingeroepen: Wim gaat schieten en verzet mijn beurt naar zondagavond. En waarempel kreeg Wim al commentaar waarom hij alleen was. Och arme die heeft onze noodgedwongen tijdelijke scheiding nogal moeten uitleggen.
Vanmorgen stond er een vrije loop in het Gielsbos op het programma. Gezien mijn minimale sportieve uitspattingen van de voorbije weken zijn het dus geen 15km geworden maar 10km. Héhé dat deed weer deugd. Zalig weer en mijn trui was er teveel aan ... zweet zweet
 

12:53 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oeps Vergeten. Ik had ook beter in 't Giels bos gaan lopen, zachte ondergrond, mooi parcours.
Het was inderdaad zalig lopen vanmorgen.
Geniet nog van jullie zondag !!!

Gepost door: Edith | 02-11-08

Zorgzaam! Tsja..Christine zorg gaat voor vermaak. Maar even je "kop leeg lopen" is ook heilzaam om er weer vol zorg tegenaan te gaan.

Gepost door: Tiny | 02-11-08

Moeilijk loopweer nu he. Moet ik nu een trui aan of niet? Zonder trui heb je de eerste 2 km koud. Met trui zweet je als een paard. Om van handschoenen maar te zwijgen. Korte mouwen en handschoenen blijft een raar zicht...

Gepost door: Homer | 02-11-08

ik had je kunnen tegen komen In Gierle,ik was daar ook deze morgen voor de 15km Er was nogal wat volk daar en erg mooi lopen hé?!!
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 02-11-08

Veel beterschap voor Jolien gewenst !

Gepost door: jogginggirl | 03-11-08

De commentaren zijn gesloten.