05-10-08

En dan toch op het nippertje Eindhoven ...

Tjonge wat vliegt de tijd snel. Maar ondanks het ontbreken van recente blogberichten ben ik niet stil blijven zitten.

De eerste 20 km  van 14/9 waren een succes en geen enkele stramme spier of pijntje heeft de dagen erna de kop opgestoken. Dus stond ik een week later klaar om in Zevendonk opnieuw 20 km te trotseren ten voordele van Muco. Het was wel even schrikken want het parcours was helemaal anders als vorig jaar.  Toen hebben we op het militair domein gelopen en dat was prachtig. Nu was het even van hé?, moeten wij die grote baan over? O Dankuwel meneer de police. Nog even langs de weg en dan kwamen we bij een grote vijver en daarna was het allemaal prachtig groen. Maar oei wel wat hobbelig, hoog gras, ijzerdraad (pardoes een dame voormij viel letterlijk op haar sm..., dus even stoppen en mijn ehbo-kennis gedemonstreerd - ze is verder gelopen maar met een pijnlijk scheenbeen, een gehavende wang en een oog die je letterlijk zag opzwellen), hele stukken los zand ... En dat hebben mijn voetjes gevoeld. Je kan het al raden, het liep dus een stukje minder vlot als de week ervoor. Deze keer tussendoor wel even gestapt maar al bij al was ik best tevreden. De eindmeet in Eindhoven moet zeker haalbaar zijn , alleen over de tijd ben ik nog niet zo zeker.

Na zo'n intense voorbereiding verdient een mens ook eens wat rust. De laatste week van september ging de companymeeting in Kreta door. De ideale gelegenheid om er nog een paar dagen aan te breien voor te relaxen. Op algemeen voorstel van de baas zijn de partners wat later afgereisd en hebben zich bij ons vervoegd om te genieten van de culinaire gerechten en het aanbod van ons nederig stulpje. www.bluepalace.gr Heel leuk, zacht weer ... we hebben er van genoten. Lopen is er echter niet van gekomen.

Ondertussen hebben we een briefje van Gasthuisberg Leuven gekregen dat Jolien 19 oktober verwacht wordt en de operatie op 21 oktober zal doorgaan. Amai, dat is ineens snel. Jolien blij dat het einde in zicht komt, ook al staan er haar een paar vervelende dagen te wachten. Maar gelukkig lang niet zo zwaar als haar rugoperatie van een jaar geleden.

Dus!!!! Eindhoven here I come!!!

 

10:28 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Go for it...Ik hoop voor Jolien dat de vervelende dagen snel voorbij zullen zijn..

Gepost door: De Astroloog | 05-10-08

Eerst zelf nog even zweten in Eindhoven en dan Jolien in de watten leggen. Je weet alweer wat doen! Tot volgende week!

Gepost door: Homer | 06-10-08

Sterkte! Wens Jolien veel sterkte van me. Ik ga in EHV. supporteren misschien treffen we elkaar daar wel!!

Gepost door: Tiny | 06-10-08

De commentaren zijn gesloten.