01-09-08

Goed begonnen is half gewonnen

Net op tijd uitgerust van de laatste kampen is onze kroost weer naar school vertrokken. Annelies is zaterdag van haar avonturenkamp thuisgekomen. Nog geen plaatjes want haar wegwerpfototoestel was nog niet opgetrokken. Daar had ze geen tijd voor gehad.

Jolien is vrijdagavond doodop thuis gekomen. 5 dagen sporten van 's morgens tot 's avonds en alle verplaatsingen zelfstandig doen zonder hulp. Maar wat een kamp zeg, echt chapeau voor de organisatie. 15 jongeren allen in een rolstoel maar allemaal met een stralend gezicht gaven ons vrijdag een baseball-demonstratie. Wat hebben zij dan heel die week gedaan? Tennis, basketbal, handbal, baseball, kogelstoten, speerwerpen, rolstoelracen, boccia (soort petanque), judo, oriëntatieparcours, ... Kortom teveel om op te noemen. Jolien is een echte sportgriet aan het worden. Even wat sfeerbeelden.BaseballBasketBoccia

 

 

 

Dankzij To Walk Again kunnen alle jongeren genieten van deze fantastische ervaringen.

En met zo'n actieve dochters kan de moeder natuurlijk niet achterblijven. Ook ik ben de maand begonnen met een rustige bosloop van 11km. Meteen na het werk deze middag gaan lopen want als die meiden zo terugkomen van een eerste schooldag dan is daar geen tijd meer voor. Verder heb ik nog heel wat voor de boeg:
14 september 20 km voor het goede doel "Tour de Cure" in de Lilse Bergen georganiseerd door mijn werk ten voordele van kinderen met diabetes type 1.
21 september waarschijnlijk ook 20 km voor het goede doel "Muco" in Zevendonk
12 oktober halve marathon Eindhoven

21:42 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Trotse moeder!! Wat een leuke foto's van Jolien. Ik kan me voorstellen dat je ze met trots op je blog hebt gezet. Ik hoop je in Eindhoven even te zien. Loop daar zelf niet maar ga wel supporteren!!

Gepost door: Tiny | 01-09-08

amai Sjiek zeg, zo'n kamp, dat moet ontzettend plezierig zijn voor die jongeren, kunnen ze zich helemaal uitleven! En goed dat jij daar een voorbeeld aan neemt!

Gepost door: Julie | 01-09-08

Amaai, dat ziet er een druk programma uit.
En, heel mooie foto's!

Gepost door: betty spencer | 02-09-08

Het sportieve druipt van deze blog!
Nu moet ge wel uit uw pijp komen he moederke!!

Gepost door: Homer | 02-09-08

De commentaren zijn gesloten.