27-06-08

Eindhoven ... in gevaar?

Gisteren ben ik met Jolien nog een dagje gaan Gasthuisbergen. Een jaar na haar zware rugoperatie is ze voor haar rug genezen verklaard en mag ze weer alles doen wat mogelijk is. Laat die handbike dus nu maar komen. Verdorie die is nog niet binnen en de vakantie is begonnen. Dan zal ik maar weer de vervelende beller uithangen totdat het ding binnen is. Kwestie van de aanhouder die wint  Operator  !!!

Ondertussen wordt de zelfredzaamheid toch een belangrijk item want dochterlief (bijna 14j) wil natuurlijk ook wel eens met vrienden op stap zonder die "ouwe" in de buurt te hebben.
Daarom staat er weer een operatie op het programma. Jammer dat het weer snijden is maar het zal haar levenskwaliteit enorm verbeteren zodat het zeker de moeite waard is. Vraag stelt zich dan wanneer? Euh nu in de vakantie?, nee dank je wij hebben in augustus een reis gepland. September? Euh dan ga ik naar Kreta voor het werk. Oktober dan maar? Oké geen probleem. Tot ik thuis kwam en Wim me aan de halve marathon van Eindhoven deed herinneren. Tja, dat wordt dus even afwachten tot we de juiste datum weten. 

Ondertussen is de schoolvakantie begonnen en hebben al onze smurfjes flink hun best gedaan. Woensdag was het afscheidsreceptie van de laatste jaars van de lagere school. Ja ons klein meisje Annelies gaat in september naar de echte grote school. Deze week alvast de uniform gaan bestellen. oeps het kleinste maatje van de rok was nog een koe te groot. Tja zo vader zo dochter zeker? Dus wordt er nu een minirokje op maat gemaakt. 
Volgende week vertrekt ze met de scouts naar La Douce France; m.n. Gorge de Tarne. Heel mooie streek hebben we op internet gezien. Nu nog om bergschoenen en wat extra t-shirts, shorts....

Tussen al het geshop door probeer ik mijn trainingskes flink af te werken. Nu zal er ook regelmatig een zwempartijtje  bijkomen want ons Marjan is een echte waterrat en nu het vakantie is mag ze wat langer opblijven en kunnen we 's avonds gaan plonzen.

Een prettige vakantie aan al de gelukkigen die er al van kunnen profiteren!

19:55 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ook aan de familie smurf een zalig verlof gewenst !

Gepost door: jogginggirl | 27-06-08

heel herkenbaar!! Veel dames uit onze groepen hetzelfde probleem. Organiseren, organiseren om uiteindelijk tijd te kort te komen. Tijd voor hun zelf dan. Wegcijferen heet dat geloof ik;-)

Gepost door: Tiny | 27-06-08

Er komen beslist nog vele halve marathons als Eindhoven niet lukt. Het geluk van de kinderen gaat voor is mijn mening. Natuurlijk moet je nu en dan eens aan je zelf denken maar als de kinderen gelukkig zijn is dat al de halve wereld.
Georges du Tharn is inderdaad een heel mooie streek. Ik was er in mijn jonge jaren ook eens op kamp in een kamphuis van Jeka.
En ons Louise die nu naar het tweede middelbaar gaat had ook problemen om een geschikt turn t-shirt te kopen. Het is precies een slaapkleed, ze weegt nog maar 32 kg maar hopelijk krijgt ze gauw haar groeispurt.
En voor de rest; een deugddoende vakantie toegewenst!

Gepost door: betty spencer | 29-06-08

nog niet panikeren je zal wel zien , zou jammer zijn maar er komen er nog hé , prettig verlof !! ps ik moet bijna iedere dag aan jullie denken met die "Smurfen actie" in de Delhaize ;-)wat zijn jullie populair zeg !!

Gepost door: Katrien | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.