19-06-08

een tussenstandje

Het lopen is wat minder gegaan dan verwacht omdat mijn rechtervoetje nogal pijnlijk reageerde. Eerst dacht ik dat het de druk van de footpod was, dus die maar op de andere schoen gezet. Jammer genoeg was dat geen oplossing, een paar dagen niet lopen en dan eens terug proberen. Tijdens het lopen geen last maar nadien wel. Lichte zwelling en pijnlijke steekjes, bah...   

Met de stressfractuur van Wim van ruim een jaar geleden in het achterhoofd, besloot ik het toch maar rustig aan te doen. Af en toe een vijfke gelopen en wat meer gaan zwemmen. Dat vinden de meisjes natuurlijk ook leuk.

Daarom is Minderhout geschrapt en ben ik nog niet zeker of ik morgen in Brecht ga lopen. Ik zou het niet graag erger maken, zeker nu ik van plan ben om de aflossingsmarathon in Rijkevorsel met een damesploeg mee te lopen. Alleen weet ik nog niet hoeveel km. Minstens 6 maar het kan oplopen tot 16km afhankelijk van het aantal dames dat mee wil doen.

Verder staat de halve marathon van Eindhoven ook op het programma. Mijn inschrijvingsnummer is A1246. Dank u Wimmeke  ! Dat wordt trainen en kijken welke vooruitgang er op een jaar is geboekt. Ik ga voor onder 2u30. Met nog een zakje patatjes minder in gewicht moet het vast wat sneller kunnen. hihi

Vanavond is het Domestic Run in Beerse. 5km tegen de tijd en elke minuut vertrekt een loper. Heel de avond ambiance met een big band en de sterkste dames en heren vertrekken nu pas. Wim heeft ook gelopen en zeer sterk! 18'25!!! Een persoonlijk record dat door de talrijke Kenianen weldra zal opgeslorpt worden.

Morgen loopt oma in Torhout de 100km. Hopelijk loopt ze nu niet verkeerd en kan ze nog eens een record vestigen.

20:56 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik ben ondertussen ingeschreven voor de Marathon der Noorderkempen, dus moest je als eerste dame starten in je team kunnen we samen een stukje lopen ;-) en de oma blijft een straffe madam!!

Gepost door: Ruthje | 19-06-08

Verzorg je goed!! Verzorg je onderdanen goed Smurfinneke. Je hebt het voorbeeld kort bij huis hoe mis het kan gaan!

Gepost door: Tiny | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.