03-06-08

Gevecht met de natuurelementen

Nu de behangborstel en -tafel weer netjes zijn opgeruimd, is er geen excuus meer om niet te gaan lopen. Het schema een beetje aangepast en we zijn vertrokken.
Gisteren hadden onze 2 jongste meisjes geen school owv de kermis en Wim vond het niet erg om een dagje vrij te nemen na de marathon in Laroche. Toen ik in de loop van de namiddag thuis kwam, scheen de zon heerlijk en daar hebben we dan ook van geprofiteerd. Jolien op school, Annelies op de kermis met vriendinnetjes dus zijn we met Marjan gaan fietsen. De bedoeling was om in het ijssalon een lekkere rustpauze in te lassen. Maar toen we eraan kwamen, bleek het salon maandag en dinsdag gesloten te zijn. Jammer, dan maar een pintje gaan drinken in een cafeetje en terug naar huis. Ik dacht eraan om 's avonds te gaan lopen totdat Wim binnenkwam en zei dat er onweer in de lucht hing. Vlug de loopkleren aangetrokken en weg was ik. Bah ja, nog maar net weg en het gedonder en gebliksem was er al. En even later was de hemelkraan helemaal opengedraaid met hagelbollen als toetje. Kletsnat toen ik aan het schuilhuisje kwam. Dat was dus ook niet meer moeite. Dan maar blijven lopen 4 x 10' goed doorlopen met telkens 2' wandelpauzes ertussen. Lekker door de plassen met flinke modderspatten op de benen.
's Avonds vroegen de kids nog naar smoutebollen want die hadden natuurlijk weeral honger na een zwempartijtje. Toen ik aan het kraam stond aan te schuiven ... juist ja weer een fikse bui op mijn bolleke. Wat een vrouw toch niet moet overhebben voor manlief en kinderen!
Gezien de haat/liefde relatie met mijn weegschaal heb ik me beperkt tot eentje. Mmm toch lekker hoor. En vanmorgen had de weegschaal het zelfs niet opgemerkt. Knipoog 

12:09 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Tja ééntje!! Ja eentje dan, dat moet kunnen. Moest wel even eerst zoeken wat is nou een smoutebol. Wel gedacht wat het was maar wist het ook niet zeker. Nu wel!! Als ik ze eet beperk ik me niet tot een. Te weinig discipline;-)

Gepost door: Tiny | 03-06-08

ja lekker in de regen lopen dat is pas tof he
ja maaar dat is smuffineke gewoon hé

van je grote smufje jolien

Gepost door: Smurfineke | 03-06-08

Haha jaja moeilijk hé , bij ons staat de Sinksefoor voor de deur :-(
En smoutebollen zijn in één kraam uitzonderlijk lekker !! En als ik der naartoe wil gaan, begint die weegschaal te rammelen !! Resultaat , t'is hier steeds een hels lawaai van die weegschaal en dat nog 4 weken lang , of we dat gaan volhouden :-( , ik denk het groetjes

Gepost door: Jetty | 03-06-08

Onmiddellijke straf... Smoutebollen eten... Ge ziet het he... Ge wordt onmiddellijk gestraft!!! Een goei stortvlaag!

Gepost door: Homer | 03-06-08

Je pakt de draad weer mooi op en ik zou die weegschaal meteen de deur uit gooien.
Meestal slecht nieuws en je wordt er niet lichter van ;-).
Sucses met het trainen.
Groet rinus, staat al jaren niet meer op een weegschaal en dat bevalt goed.

Gepost door: Rinus | 03-06-08

Zo erg ! IS DAT NU TOCH OOK NIET ;-) je bent nog thans goed bezig !

Gepost door: Katrien | 03-06-08

Ik weet niet wat smoutebollen zijn, maar waarschijnlijk heten ze bij ons in Nederland oliebollen. Ik zal 's googlen. Af en toe snoepen is helemaal niet erg. De boog kan niet altijd gespannen zijn. En de calorietjes raak je snel weer kwijt met hardlopen toch?
groetjes

Gepost door: Eugène | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.