13-05-08

een GOUDEN plak op EK Triarc!

Vorige week heb ik dan toch maar een looppauze ingelast met uitzondering van zondag een kort loopje op de dijk en het strand van Oostende.

Waarom? Nee geen kwetsure maar gewoon tijdsgebrek. De tijd werd immers elke dag opgevuld met een 2-tal uur doorgedreven boogschiettrainingen. Het is niet elk jaar een Europees kampioenschap Triarc (doelschieten - liggende wip - staande wip) en dan willen we in topvorm zijn.

Vrijdagavond hebben we de meisjes naar oma en opa gebracht. Zodat we zaterdagmorgen op ons gemakske naar de zee konden afzakken. Geen file en om 11u stonden we al naar de vliegers in Oostende te kijken. Na een dijkwandelingeske zijn we verder naar Bredene gereden. Nog een smoske veroberen en dan werd het tijd om ons naar het strijdarena te begeven.
Zaterdag was het individuele kampioenschap. Wim viel net buiten de prijzen en dat was jammer want hij had goed geschoten. Zelf heb ik keigoed geschoten en dat werd beloond met een gouden plak. Yes!
Zondag stonden dan de teams tegenover elkaar. Spijtig genoeg viel onze 3de man (familiale redenen) af en konden we alleen maar buiten categorie schieten. Jammer want we hadden veel kans op een 1ste of 2de plaats.
Al bij al een gezellig weekend met goede resultaten. Dus hebben we gisteren een flesje bubbeltjes opengedaan.

Nu deze piek weer voorbij is, is het weer tijd om het loopschema op te pikken. Het wordt een gebalanceer tussen lopen en schieten. Ach ja dat zijn we toch gewoon hé.

Ondertussen loopt ons Marjan met haar arm in de gips. Ze is woensdag op school gestruikeld over een bal. Het leken wat schaafwonden te zijn maar later op de dag vond ik toch dat ze haar arm veel moest ondersteunen. Dan gaat ze nog eens van de schuifaf en Annelies er pal achter zodat Marjan haar handen moest zetten. AUW!!! Toen zag het er helemaal niet goed uit. Dan maar naar de spoed - fotokes - gebroken pols. Gelukkig zat alles goed en moest het niet rechtgezet worden. Dus nu ben ik taxi om haar naar school te brengen en te gaan halen. 

Oma heeft ondertussen nog een marathonneke in Visé gelopen in 4u10'. Weeral een puike prestatie gezien de hittegolf. Dat zijn er nu al 3 op 4 weken tijd.

14:08 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

geproficiateerd zeg ! Leve de gouden smurfin !

Gepost door: jogginggirl | 13-05-08

Tijd? Zo te zien weten jullie wel raad met je tijd.
Blijft er nog iets over om te slapen;-)

Gepost door: Tiny | 13-05-08

dikke proficiat met je gouden medaille!!! En die oma da blijft toch een straffe madam zene!

Gepost door: Ruthje | 13-05-08

Een goude medaille met liggende wip, staande wip... Zoveel kwaliteiten seg!!!

Gepost door: Homer | 13-05-08

Proficiat met uw gouden plak hé !!! Enne Oma doet het ook prachtig ! Waar haalt ze de energie toch , ben een beetje jaloers hoor !
En voor Marjan hoop ik dat de plaaster rond haar arm, haar niet te veel irriteerd met dit warme weer! !!
gr

Gepost door: Jetty | 13-05-08

GOLDEN SMURFINNEKE Ja zeg proficiat met die verborgen talentjes !!heb je er zo nog dat we niet weten of waar we nog gaan van horen ;-)

Gepost door: Katrien | 14-05-08

De commentaren zijn gesloten.