15-04-08

Belabberde generale repetitie

Vrijdagavond bracht Wim me naar Turnhout voor een uithoudingstest op de fiets. Terplekke was er al een aardig groepje waaronder juf Joke van de school van de kinderen. Beiden dachten we toch wel fit te zijn, teveel vet te hebben en wellicht op dieet zouden gezet worden. Het fietsen ging prima en van de groep van 10 deelnemers kon ik het het 2de langste volhouden. Goed hé? Nee dus, even later kwam er een verslagje uit de computer gerold. Ze hadden 7 fitheidsniveaus en 5 was ideaal. Ik kwam uit op een povere 2. Hum, meneer? Wil je nu zeggen dat ik niet fit ben? Ik ga anders volgende week wel de 10 miles lopen. Tja het scheen dus één of andere berekening te zijn die ook rekening houdt met gewicht, vet% ed... Maar toen kreeg ik een trainingsschema voor de komende 12 weken. Ok, wat meer fietsen naast het lopen en dan kan ik de hartslag beter in de zone van de vetverbranding houden dan bij het lopen. Maar hum, meneer, heu ik doe eigenlijk meer dan er op dit papiertje staat. Hier staat voor week 1 een totaal van 80 min en ik loop morgen 2 uur. Oh ja, dat zullen we eens moeten herbekijken. Klungelaars! Ik had toch netjes op mijn inschrijvingsformulier ingevuld wat ik nu al elke week deed? Volgens mij was het niet meer dan een propaganda om 2x per week in hun fitnesscentrum te komen trainen. Maar mij niet gezien hoor. Idem dito voor juf Joke. Die was ook wreed teleurgesteld. Zij fietst heel veel en kwam ook in de povere 2 klasse uit. Er bleken trouwens verdacht veel kandidaten in die klasse te zitten. Een test bij een sportdokter lijkt me meer betrouwbaar. Maar ja, binnen 12 weken volgt er een 2de test en zou ik minstens 1 klasse moeten gestegen zijn. Wordt vervolgd...

Zaterdag dan een 2uur trage duurloop op het programma. De laatste lange voor Antwerpen. Maar oei, al na 5 km werd ik gewaar dat het niet best ging. Afgezien, niet te doen, doorbijten vooruit, maar uiteindelijk het laatste half uur toch enkele wandelpauzes moeten inlassen. Thuisgekomen doodop dus even op zetel. Ik voelde me helemaal niet lekker. Compleet leeg. Allez dat kan toch niet? Wim dacht dat de testresultaten in mijn hoofd maalden maar zo erg kon dat toch niet. Hé zou het van die vaccinatie kunnen zijn? Voor mijn werk moest ik me laten vaccineren tegen allerlei ziektes die door bloed overgedragen worden. De dokter zei nog dat het flinke kerels waren waar ik wel wat last van kon hebben. Ten einde raad heb ik maar besloten dat het allemaal van het prikje was en het volgende week weer helemaal picobello zal gaan. Nu wordt ik toch wel wat zenuwachtig hoor. Hopelijk kan ik Jetty bijbenen.

20:12 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

schuld!! Gewoon alles en iedereen de schuld geven!! De prutsers!! En zondag lekker de sterren van de hemel lopen.
Heel veel succes!!

Gepost door: Tiny | 15-04-08

Testen zijn voor jou overmodig ,meid ...JE BENT IN TOP FORM !!! succes Zondag !!!

Gepost door: Katrien | 16-04-08

hahaha mij bijbenen ???
Andersom ja !!!!
We gaan goed ons best doen zondag ;-) ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 16-04-08

ik heb hier een week of 2 na de marathon ok zo'n test gedaan, en ik scoorde ook niet erg hoog. Blijkbaar had ik te snel getrapt, zodat de hartslag hoger was dan het ritme dat ze ingesteld hadden. Dat ik dubbel zoveel afstand afgelegd had, telde blijkbaar niet mee... Een herkansing is niet gelukt omdat er veel collega's wilden deelnemen. Ach ja, we moeten niet allemaal winnen van Boonen hé !

Gepost door: jogginggirl | 16-04-08

succes veel plezier

Gepost door: erik | 16-04-08

De commentaren zijn gesloten.