08-04-08

Neuze neuzeke

Weeral een weekje voorbij en braaf de 4 trainingen afgewerkt.
Zaterdagmorgen netjes 10 km afgewerkt in 1u15 met avg 149. Na het dansen nog wat gaan shoppen met de dochters. Annelies vertrok maandag op polderklassen en moest nog een paar nieuwe rubberlaarzen hebben. We hebben er dan ook ineens van geprofiteerd om wat sportbroeken, sokken ... aan te schaffen.
Zondag stond nog de lange duurloop op het programma. Maar eerst wou ik de koffer van Annelies nog maken. Dat duurt dus altijd langer dan je dacht. In de namiddag stond een filmpje gepland wat dus maakte dat de tijd tekort was om 1,5 u te lopen. Omdat in Turnhout de film die Marjan wou zien en de film die Annelies wou zien niet gelijktijdig gespeeld werden, zijn we uitgeweken naar Antwerpen. Wim, Jolien en Annelies hebben genoten van de 3D Fly me to the moon en Marjan en ik zijn naar Winx gaan kijken. Iedereen best tevreden en ondanks de druppels in Antwerpen scheen bij ons thuis nog mooi het zonnetje. Dus tijd om de loopschoenen aan te trekken en de Lilse Bergen plat te lopen. Het zijn uiteindelijk 13 km geworden met avg 148. Om 19u kon ik dan eindelijk mijn bokes verorberen.
Maandagmorgen Annelies naar school gebracht en 3 kwartier staan wortel schieten en blablabla met andere moeders vooraleer de bus aankwam. Alles inlaaien en hopsa weg waren ze. Een weekje zeilen, kajakken, paardrijden, wat boerderijachtige dingen... die zal zich niet vervelen.
Ondanks dat het een rustdagje was, ben ik de fiets nog even opgesprongen en 20km in 38 min met 1 oog naar de TV gericht.
Vandaag stond een bezoek aan de kinderarts met Marjan op het programma. Zij heeft de schommel tegen haar neus gekregen en heeft er een dikke, pijnlijke neus aan overgehouden. Fotoke laten maken en ja hoor een gebroken neuzeke. Je kan echt niet zeggen dat ze kleinzerig is hoor. Enfin, het bleek allemaal wel mooi te zitten zodat er niets aan moet gedaan worden. Juist wat ontzwellende druppeltjes en een pijnstiller. Jammer genoeg ook 2 weken geen turnen en dat vindt ze héél erg. 

Vrijdag ga ik een uithoudingstest doen. Eens zien wat dat wordt en welk advies ik ga krijgen.

20:46 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Rennen!! Opzij..opzij..opzij.. rennen ,vliegen vallen en weer opstaan. Ongelooflijke haast. Je kan het hebben!!

Gepost door: Tiny | 09-04-08

't Is dikwijls nogal eens een organisatie he... Volgende week, tijdens de 10 miles, kan je even relaxen...

Gepost door: Homer | 09-04-08

oeps dat moet pijn doen , z'on neuske ...veel beterschap aan Marjan

Gepost door: Katrien | 09-04-08

neus Veel beterschap voor Marjan.
Annelies zal ook ook wel naar haar zin hebben, en ze hebben ongelooflijk veel chance met het weer !!!
Tussendoor nog wat trainingen forceren .. Knap van je. De 10 miles komt eraan ..

Gepost door: Edith | 09-04-08

jawadde, gebroken neuzen, multitasken, en tssdoor ook nog even 10 miles lopen, knap zunne !

Gepost door: jogginggirl | 12-04-08

knappe trainingen en hopelijk heeft de dochter niet al te veel last van de pijn wens ze lavast veel beterschap

Gepost door: Wim Geerts | 12-04-08

Je hebt het er maar druk mee en gelukkig geen gebroken neus!..
Fijn weekend.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 12-04-08

Amai zeg ! Als ik dat allemaal zo lees , jij bent wel een zeer bezige bei hoor! En dan nog effkes tussendoor de trainingen afwerken !!
Gr

Gepost door: Jetty | 13-04-08

De commentaren zijn gesloten.