01-04-08

Nog 3 weken

Zoals voorspeld, was het vorige week povertjes met het lopen.

Donderdag een uitgebreid bezoek aan de tandarts. Vrijdag met alle meisjes naar de kapper, de orthodont, schoenenwinkel, foto's afhalen, ... Met moeite 25 min vrij kunnen maken om even de beentjes te strekken.  Thumbs Down Belachelijk maar ja het was dan toch al iets. Zaterdag leek mijn lange training in het gedrang te komen maar dan kwam Wim met het idee om mee te rijden naar de dansschool. Hij heeft daar een uurtje gelopen: van Retie naar Postel en terug. Na de dansles vlug omgekleed met de nodige hilariteit bij de andere dansers. Wim heeft me dan onderweg gedropt zodat ik 15 km heb gelopen naar huis. Gelukkig had ik een centje bij zodat ik halverwege even bij de Carrefour kon binnenspringen voor een sanitaire pitstop. Iets verder nog over een stevige brug. Het kon dus tellen. 1u54 in totaal met de pitstop afgetrokken. Rustig tempo maar ik voelde het toch serieus in mijn enkels. Wellicht door de beton van het fietspad. Geef mij toch maar een bosloop hoor.

Zondag na een korte nachtrust vroeg opgestaan want om 9 uur was het al het vormsel van Annelies. Met de zon vertrokken maar na de mis was het flink aan het regenen. comunie 2008 034Het feest was goed en lekker. De kinderen hebben toch nog buiten kunnen spelen al waren de sokken flink doorweekt van op de natte trampoline te springen. Annelies werd nog verrast met een ijstaart in de vorm van een gitaar. Mmm eindelijk kreeg ik mijn ijsje waar ik vorige week zo naar smachtte. De vele cadeaucentjes zullen waarschijnlijk besteed worden aan een GSM (zo'n opklapbare met fotofunctie, mp3 etc....)

Maandag hadden we de hele dag opleiding in het Engels over de Healthcare Compliance en Insulines. Best vermoeiend maar het was boeiend en met een nest Nederlandse collega's erbij is er altijd wel leven in de brouwerij. 

Vanavond heb ik geprofiteerd van het langer licht zijn en een rustig loopje van 70 min gelopen in het bos. Heerlijk ontspannend en mooi weer. Waar waren al die anderen?
Nu de drukte weer achter de rug is, kan ik me weer volop op het lopen en het boogschieten focussen. In mei doen Wim en ik immers mee aan het Europees kampioenschap TRIARC te Bredene.
Maar eerst de 10 mijl.

20:05 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

de 10 miles Je bent er helemaal klaar voor !

Gepost door: marc devloo | 01-04-08

Beton... Ik wil je niet bang maken hoor, maar bij de Antwerp 10 miles ga je niet veel bospaden tegenkomen vrees ik... Ik zal misschien daags te voeren wat zand strooien op het parcours?!

Gepost door: Homer | 01-04-08

Niet panikeren Je bent er klaar voor , aftellen is begonnen ;-)

Gepost door: Katrien | 01-04-08

antwerpen Dat gaat geen probleem zijn in Antwerpen ..
Zalig he, als het 's avonds nog licht is om te lopen.
Nog een dikke proficiat voor Annelies.

Gepost door: Edith | 01-04-08

Allez hè !! Er zijn er toch ook bij die uit een goed stammen.
Dat gaat wel goed komen in Antwerpen!!

Gepost door: Tiny | 01-04-08

hallo smurfineke Hallo smurfineke, succes in Antwerpen en bedankt voor je bezoekje op mijn weblog!
de hardloopgroeten uit Ede, Nederland

Gepost door: Eugène | 02-04-08

proficiat aan je dochter met de communie, en ja hoor : Antwerpen : here she comes !

Gepost door: jogginggirl | 02-04-08

De commentaren zijn gesloten.