26-03-08

Bruggetjes

De trainingen lopen redelijk vlot dus werd het tijd om de hellingsgraden eens op te zoeken. Kwestie om in Apen nog uit de tunnel te geraken!
Dus zaterdag eens rustig inlopen om daarna 5x heen en weer over het bruggetje te gaan en daarna rustig uit te lopen. Dat ging verbazingwekkend goed. Om de tocht niet te lang te maken, was ik met de auto naar de Lilse Bergen gereden. Toen ik terug naar huis reed, passeerde ik mijn ventje nog. Rameke naar beneden: recht naar huis komen hé! en ik reed nietsvermoedend verder naar huis. Toen hij thuiskwam bleek dat hij al goe muug was en liever mee in den auto was ingestapt. Oeps, zo had ik het even niet begrepen. Tja, liefde maakt blind hé schatteke.
Zondag was de lange looptocht zo uitgestippeld dat er weer wat bruggetjes moesten overwonnen worden. Ditmaal was het beperkt gebleven tot 4 enkele oversteken. Maar eerst moest er naar jaarlijke traditie voor paashaas gespeeld worden.  Bunny Face Half de voormiddag konden Wim en ik aan ons loopje beginnen. Het werd een tochtje van 1u36 maar eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik de laatste km efkes heb moeten stappen. En dan passeert er juist een cremeglacekarreke voorbij mijne neus. Kwijl kwijl oh jongens dat zou nu echt gesmaakt hebben. Natuurlijk gene cent op zak. Wat kan het leven toch hard zijn, zucht.
Paasmaandag staat elk jaar in het teken van de koningschieting van de boogschutters. Eerst de innerlijke mens gaan versterken in de Wok en daarna volgde het officiële gedeelte. P1000221[1]Wim werd 2de keer op rij koning. En nu kunnen we zeggen dat hij toch wel met een ferm ei zit. Nadien werd er nog geschoten met paaseikes als inzet. Ondanks de winterse buien viel het nog mee, want ja het was dus buiten schieten. Ook niet voor watjes hoor!
Deze week nog de laatste voorbereidingen voor de communie van Annelies. Dat zal weer puzzelen worden om de trainingen er tussen te wringen.

18:41 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

da's herkenbaar!! De dames bij ons in de trainingsgroepen moeten bijna allen jakkeren en jagen om tijd voor de trainingen te vinden!!

Gepost door: Tiny | 26-03-08

hallo zag je weblog gelinkt bij Tiny en moest even neuzen. mooie weblog heb je! veel succen met de 10 miles

Gepost door: Eugène | 27-03-08

Ik kan me goed voorstellen , dat je dikwijls moet schipperen voor de trainingen !!
Bij ons gaat het gemakelijk , Sofie is 19 en zit heel veel bij haar vriend !
In ieder geval, zelfs met een traininske minder gaat dat gewoon super gaan in Antwerpen!
En als ge een hellingske niet op kunt , kom ik gewoon duwen !!!Of jij mij :-) !!
gr

Gepost door: Jetty | 27-03-08

jagen Wat een drukte daar in de zomerstraat ;-)
Knap dat je het lopen zo goed volhoudt.
Ben vorige week ook nog effe gaan lopen in Beerse in de bossen aan de andere kant van de A'pse steenweg, mooi !

Gepost door: bob | 29-03-08

Gezellig pasen zo en knap getraind.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 29-03-08

Rond gekregen? Ik hoop dat je alles hebt rond gekregen en geen training hebt moeten overslaan. Als het nu zo was, dan is het zo. Ik ben er zeker van dat je gaat schitteren in Antwerpen. De tunnels zullen wel loslopen!

Gepost door: Carmen | 31-03-08

De commentaren zijn gesloten.