25-02-08

Glamourous

dat is het minste wat je van het voorbije weekend kunt zeggen.

Klaar voor een overzicht?

Donderdagavond ben ik gaan helpen bij de boogschietwedstrijd van onze club. 

Vrijdagavond: Jolien en ik generale repetitie van de danshow in Retie. Dit jaar hebben we het publiek warm gemaakt met een paar glinsterende dansen op de muziek van Destination of love, Glamourous en Gimme more. Wim ging alvast helpen bij de boogschietwedstrijd.

Zaterdagvoormiddag: Marjan naar de generale repetitie van het turngala. 's middags Jolien en ik ons 1ste dansoptreden. Erg spannend voor Jolien want er waren 5 juffen in de zaal. Wim voor de verandering nog eens gaan helpen bij de boogschietwedstrijd. Om 17u ging Annelies naar een etentje van de scouts en dan kon ik Wim gaan helpen bij de boogschietwedstrijd.

Zondagmorgen naar de verplichte mis van de vormelingen met Annelies. Marjan had om 13u30 haar eerste turnoptreden van de dag en Jolien en ik onze 2de dansvoorstelling van het weekend. Ditmaal waren oma en opa, papa, Annelies met vriendinnetje en Angélique (vriendinnetje van Jolien) van de partij. Na het optreden vliegensvlug naar Beerse want we moesten nog naar het 2de turnoptreden van Marjan dat om 18u begon. Marjan was in de loop van de namiddag ziek geworden maar kon met een perdolan kon ze toch nog haar voorstelling afwerking. Ze heeft het trouwens prachtig gedaan: heel elegant en netjes afgewerkt zoals het hoort. Ja, je kunt zo zien dat ze dat van haar mama heeft hé.   Rond 20u30 waren onze activiteiten netjes afgerond en konden we uitgezakt in de zetel even bekomen. Natuurlijk iedereen benieuwd naar de film die papa had gemaakt van de dansshow en het turngala.
Nog even een sfeerbeeld:

dansshow blog

Vanmorgen was iedereen weeral in de weer om aan de nieuwe week te beginnen, behalve Marjanneke die er maar witjes er koortsig bijzat met keelpijn. Dus Wim deze morgen een halve dag verlof genomen en met haar naar de dokter geweest. Gewoon uitzieken met wat perdolan en dan zou het tegen donderdag wel beter zijn. Vanmiddag ben ik thuis. Eens horen of één van de oma's nog wat kan oppassen. En zo blijven we bezig.

Oh ja, ik heb dit weekend geen gaatje gevonden voor het lopen. Maar dat had ik al wat voorzien en ik heb vrijdag rustig 7 km afgelegd. Elke week wat meer en ja hoor Jetty ik ben in Antwerpen zowiezo van de partij. Uitlopen zal ik want Smurfineke houdt haar woord!   

15:15 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

compact! Wel een heel erg strak in elkaar zittend weekend. Dit vraagt om veel organisatietalent. Heel herkenbaar voor een trainer met veel dames met een gezin in de groepen. Het is overal hetzelfde!!

Gepost door: Tiny | 25-02-08

Hè? Hoe? Waarom heb je niet gelopen van't weekend?! ;-)

Gepost door: Homer | 25-02-08

Wat een druk weekend .. wel leuk, al die verschillende activiteiten. Jammer van Marjan, een paar dagen rust zal haar goed doen .. bij mij is het bijna gedaan .. Enne, nog geen gebroken rib !!??

Gepost door: Edith | 25-02-08

Er gaan daar in Antwerpen blijkbaar heel wat bloggers zijn. Druk week-endje precies.

Gepost door: yves | 26-02-08

calorietjes heb je wel verbrand denk ik met al dat dansen en over en weer rijden !!
Da's evengoed als een training hoor ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 26-02-08

20 km dansen telt ook hé ! sportief en druk weekend ! en preventief gaan lopen, jaja dat zijn de echte !

Gepost door: jogginggirl | 26-02-08

siltzitten Stilzitten is precies aan jullie niet besteed he. Zo geeft het niet eens dat je geen tijd hebt om te lopen, je verbrandt die caloriekes zo ook wel. En ik vind dat echt super die dansshow! Heel tof!

Gepost door: Julie | 28-02-08

De commentaren zijn gesloten.