20-02-08

Keernekeweere

Oei oei oei, is het weeral zolang geleden dat ik er nog iets heb opgezet? Ik kan vanalles verzinnen zoals vakantie, PC problemen, PC overbezetting door de kids... nee hoor; het kwam er gewoon niet van.

Foei foei, maar Smurfineke heeft niet stil gezeten hoor!
In de krokusvakantie zijn we er een paar dagen op uit getrokken naar Centerparks. Het weer was reuze en daar hebben we volop van genoten. Daar is mijn eerste 5km van 2008 een feit geworden.
De hometrainer is ook weer van zijn stof verlost en als Phaedra haar ventje zoekt, fiets ik er danig op los.
Ook het dansen draait op volle toeren. Zeker nu dit weekend het jaarlijkse dansweekend doorgaat. Zaterdag en zondag telkens 2x met de rolstoeldansers en dan nog een keertje met de dames optreden. Met veel glitter en glamour dit jaar. Een fotootje zal zeker nog volgen. Al mijn spiertjes waren weer blij om mee te doen Knipoog.
Ondertussen al een paar 5km gelopen en stilletjes aan wordt het tempo al wat acceptabeler. Nu opbouwen naar de 10 mijl. Een danscollega is ook aan het trainen voor Antwerpen en nu hebben afgesproken om in het weekend de lange loop samen te doen. Eens benieuwd wat dat geeft met een loopmaatje trainen.
Op het einde van de maand zit de proeftijd bij Lifescan er weeral op en officieus weet ik dat ze content zijn en ik mag blijven. Wat is de overstap naar het nieuwe werk meegevallen, op mijn jeugdige leeftijd neem je zo'n beslissing niet zomaar en is het toch een risico.

Jullie zien dat het in het smurfenhuisje weeral beestig druk is en dat alle zeurderige ribbetjes flink genegeerd worden. Tot de volgendeKus

18:07 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

fijn dat je werkoverstap goed verlopen is ! Nu de ribbekes goed marineren, euch verzorgen en de 10 miles zullen wel lukken ! Ik ken er eentje die op karakter zomaar even een halve marathon liep voor 't goede doel ! En ze mag er trots op zijn !

Gepost door: jogginggirl | 20-02-08

begin Op naar antwerpen .. de eerste trainingen zitten er al op .. het gaat je vast wel lukken om die kilomters en conditie terug op te bouwen ..

Gepost door: Edith | 20-02-08

Dat gaat lukken!! Als je op deze manier bezig gaat dan komt het helemaal goed in Antwerpen.
Succes met je contractverlenging!

Gepost door: Tiny | 20-02-08

Verlof, dansen, goed nieuws op 't werk, kilometers gaan de hoogte in, ... niets anders dan goed nieuws.

Gepost door: cremke | 22-02-08

drukdruk als het maar beweegt!
Dansen, fietsen, lopen... er wordt daar precies niet stilgezeten nee!

Knap.
Veel plezier!!!

Gepost door: Tinne | 23-02-08

Ben je een beetje meer een danserke nu ? t'is u allemaal vergeven hoor ! Als ge maar van de partij zijt in Antwerpen !!!!!
groetjes

Gepost door: Jetty | 23-02-08

chapeau Amai, hoe krijg je het toch allemaal voor elkaar: kids, een nieuw werk, lopen, dansen.... je moet het maar doen!

Gepost door: Julie | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.