02-02-08

Slakkenbericht

Nee het valt niet zo mee om weer te gaan lopen. Het vergt weer wat reorganisatie van de huishoudelijke en familiale taken. Daarbij loopt het nog niet lekker. Mijn rib voelt nog aan als een blok die daar verkeerd zit.   Een wreed ambetant gevoel maar echt zeer doen doet het niet meer.

Deze morgen optijd op pad want we zouden met Annelies naar Maris Stella gaan voor een infomoment. Mooi op tijd kwamen we eraan. Tiens er hier zo weinig volk? Hmmm, even naar huis bellen om te vragen wat er weer in het boekje stond. Oeps, 16 februari. Dan maar de wekelijkse dranken en spijzen in huis gehaald. Totaal onverwacht, kreeg ik dus een momentje open om het bos in te trekkken. Lekker zonnetje, niet te veel wind en een beetje frisjes: kortom ideaal om een loopje te wagen.   Waar zijn al die andere lopers dan? Och eigenlijk helemaal niet zo erg want erg trots op mijn gewaggel, kan ik niet zijn. Verdorie zeg, de soeplesse is ver te zoeken. Met moeite 2 rondjes afgelegd. Dat hebben we dan toch gehad en misschien gaat het morgen wel beter.

12:55 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ah, dat komt wel goed, je kan niet alles tegelijk hé (alhoewel, we zijn toch vrouwen :)
beter een paar slakkelopen, dan geen of nog erger : een reuze rotvaart en daarna geblesseerd of zo ! Even geduld, stillaan gaat 't vooruit gaan ...

Gepost door: jogginggirl | 02-02-08

Goed op tijd voor het infomoment... Wachten op den dorpel was misschien wat lang? De andere lopers? In Hoogstraten op de piste... mislukt... Garmin verkeerd geprogrammeerd. Vanmiddag doen we het opnieuw!!

Gepost door: Homer | 02-02-08

't is aaltijd moeilijk om opnieuw te starten maar het zal wel beteren

Gepost door: Wim Geerts | 02-02-08

beter een slakkegangetje dan helemaal geen gangetje. Toch leuk als er zo onverwacht ineens meer tijd is .. doe het vooral rustig aan, het komt allemaal wel goed !!!

Gepost door: Edith | 02-02-08

Rustig blijven en een beetje tijd "stelen" voor jezelf , wij als werkende moeders moeten echt "organiseren" om te kunnen lopen ,zeker als er kinderen zijn , maar het gaat wel lukken meiske ,eens de dagen wat verlengen komt het weer vanzelf ! geen oortjes laten hangen :-))

Gepost door: Katrien | 03-02-08

De commentaren zijn gesloten.