27-01-08

En ...?

hebt ge het gezien? ...

Jaja, Smurfineke is terug onder de mensen! Deze week een keertje op de hometrainer gepeddeld. Woensdagavond na het bijspijkeren van de schiettechniek van onze jeugd heb ik zelfs zo'n 500m gejogd naar huis.

Vrijdagavond was er het nieuwjaarsdiner van mijn werk in hotel Winselerhof NL tegen de Duitse grens nabij Aken. Een chique feest met overnachting en een laat ontbijtje stonden op het programma. Zaterdag op terugweg nog even bij Decathlon in NL gestopt en nog wat loopkledij aangeschaft. Net op tijd thuis om Annelies te zien vertrekken naar de scouts en zelf naar de dansschool te gaan met Jolien. Een flink uur dansen mag er ook zijn voor de conditie hoor. Alle puntjes worden nu op de i gezet, want binnen 4 weken is het groot dansfeest met verschillende optredens. Snel naar huis, bokes smeren, Annelies ophalen en hup met heel het gevolg naar Loenhout om een wedstrijd te boogschieten. Ondanks een zeurderig ribbeke ging het vrij goed. Een paar punten minder dan anders maar best tevreden met het resultaat. De bokes hadden de eerste honger gestild maar een frietje van de frituur smaakte ook nog wel. Héhé, het bezige dagje werd gezellig in de zetel afgesloten.
Deze morgen stond er weer een mis voor de vormelingen op het programma. Dan nog even het huiswerk controleren en lessen opvragen. Jolien nog even natsprieten en dan tataratataa: loopkleertjes en loopschoentjes aan. Aha mijn hartslagmeter doet het nog en de foodpod knippert van blijdschap dat hij eindelijk weer mag meedoen sinds 12/12/2007. Omdat mijn rib toch nog wat pijnlijk is, besloot ik naar het bos te rijden en volledig op bospad te lopen. Mijn eerste echte loopje van 2km (nog maar zl'n 14km te gaan) zoals een echte start to runner. 

Antwerp here I come!

16:16 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Een bezige bij dat mag je wel zeggen zeg !!
Enne welkom back in het lopersland hé!!
Die 16 km ga jij binnen de kortste keren lopen gelijk een fluitje van ne cent !!
Gr

Gepost door: Jetty | 27-01-08

joIpie Smurfineke is terug !! wacht tot we ons duurloopje plannen in jullie omgeving .. voor je het weet pik je gewoon mee aan.

Gepost door: Edith | 27-01-08

Eindelijk! Ondanks je drukke programma toch nog de loopoutfit aangetrokken. 2 km gelopen... Ik weet zeker, en dat weet jij ook, dat je gerust nog veel verder had kunnen lopen. Rustig starten is inderdaad een wijze beslissing! Welkom terug!

Gepost door: Homer | 27-01-08

Goed nieuws leuk te horen dat je weer gestart bent , je zal wel rap je conditie terug hebben ,doorbijterjes zoals jij hebben daar weinig probleem mee

Gepost door: Katrien | 27-01-08

boogschieten? Schiet je met een recurve of een compound? In een vroeger leven schoot ik zelf ook. Meer dan 30 jaar geleden.
Met rustig herbeginnen gaat het lopen helemaal goed komen.

Gepost door: Tiny | 27-01-08

Mooi te lezen dat je weer gestart bent. Hou vol !! Al het begin is moeilijk maar weet zeker dat je het gaat redden.

Gepost door: Bjorn Paree | 27-01-08

Het pleziert ons om te vernemen dat je terug rustig aan het lopen bent. Vooral niet forceren nu hé.
Het was inderdaad de mountainbiketocht van Wechelderzande en Lille die ik gisteren gereden heb.

Gepost door: Marc | 28-01-08

Goed zo! Binnenkort lopen we beiden de 10 miles van Antwerpen.

Gepost door: nin | 28-01-08

yeah she's back ! op naar de volgende kilometertjes en hopelijk houdt de rib zich nu koest ! En nog een safety tip : balleinvrije beha's zijn aangeraden !(zie Betty)

Gepost door: jogginggirl | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.