19-12-07

Mevrouw doktoor

Ik heb het stevig zitten. Nog altijd flink ziek en een flinke hoest die me niet meer zo gezond in de oren klonk, bracht me naar mevrouw doktoor. Die bevestigde mijn vermoeden van een stevige bronchitis. Met de nodige medicijntjes en een hele week looprust moet het weer in orde komen. Hopelijk, want ik ben er verdraaid ziek van. Mijn bloeddruk heeft momenteel ook rare kuren. Die is anders bij mij heel stabiel en laag. Het moest in ieder geval opgevolgd worden. Tegen beter weten in toch gaan werken want er was al minder volk op bureau omdat al de verlofdagen nog moeten opgenomen worden. Ik laat niet graag een collega terugroepen die speciaal thuis wil zijn om haar studerende kroost te superviseren en te verwennen. Gelukkig heb ik vandaag zelf een dagje verlof.

Heel mijn plan om deze week de nog ontbrekende cadeautjes wat rustiger te kunnen uitzoeken is omzeep. Dat zal voor het drukke weekend worden. Of misschien eens bij Homer aankloppen die heeft er toch al een hele hoop Kus (blink blink).

15:18 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

aiai Smurfineke, dat net voor de feestdagen. Hopelijk voel je je tegen dit weekend weer beter hé. Soigneer jezelf!

Gepost door: Ruthje | 20-12-07

Snel weer beter worden voor de kerst en natuurlijk weer hardlopen.
Fijne kerstdagen
Groet rinus

Gepost door: Rinus. | 21-12-07

Ik heb nu al 2 lopeloze weken op rij op de teller staan. Mijn verkoudheid hield me ook buiten strijd. En inderdaad, ook blijven werken... Ik ben er nu wel bijna vanaf. Juist op tijd want nu verlof!! Wat dat kerstshoppen betreft... geen probleem. Leg uw VISA kaartje maar klaar!

Gepost door: Homer | 21-12-07

oei veel beterschap meisje !
En dat voor zo'n mooie dagen !
Doe maar lekker rustig aan ! Ze moeten dan maar wachten op hun cadeauke tot nieuwjaar ;-)
Laat u eens goed verzorgen , in plaats van omgekeerd, t'zal u goed doen !!
gr

Gepost door: Jetty | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.