13-12-07

Pakjes pakjes en nog eens pakjes

Het wordt weeral een overzichtje van de laatste week. Het komt er niet altijd van om iets op de blog te zetten maar belangrijker is dat ik flink mijn trainingskes doe. Zo'n Homerschema lijkt me toch niet zo goed op lange termijn.

De Sint heeft dus inderdaad de weg naar Beerse gevonden en zelfs wat achtergelaten voor onze 'brave' kindjes.

blog Jolienblog Anneliesblog Marjan

 

 

 

 

 Jolien was tevreden dat de Sint nog iets voor haar bij had. Het boek van Marc Hermans en de Kampioenen blijven nog altijd populair. Annelies onze Rock-Chick kan al aardig headbengen en show verkopen, voor de rest zullen er eerst nog wat lessen aan te pas komen. Marjan was superblij met haar manege. Dus nu maar paarden dresseren en stallen opkuisen. Het geheel werd nog zoetelijk afgerond met de nodige chocolade en speculaas.

De Sint had amper zijn gat gedraaid of de kerststal stond al op het marktplein. Vorig weekend hebben we de kerstboom gezet en de eerste pakjes liggen er al onder. Kindjes heel nieuwsgierig natuurlijk dus is alles al eens goed bepoteld. Wat zou dat zijn? Wat zit er in? Wat is voor mij?

De heilige mannen zijn me nooit zo goed gezind, daarom besloot ik mezelf alvast met een cadeautje te verwennen: joepie, nieuwe loopschoenen. Het werd tijd na zo'n 1200 km. Nike Air Rideliner neutraal: nog maagdelijk wit met lichtblauwe en gouden biezekes. Alhoewel Annelies de rode cooler vond.

De afgelopen week was het opvallend stilletjes in het bos. Zelf ook eens blokjes rond de woonwijk gelopen omdat het te donker was en regende. Stilletjesaan de kalender van 2008 invullen zodat we een nieuw schemake kunnen opstellen: 10 miles Antwerpen, 20 km Brussel of een andere, halve marathon Eindhoven en halve marathon Kasterlee staan als grote evenementen gepland. Tussentijds komen er vast nog lokale joggings bij.

Maandagavond hadden we met ons team van het werk een Foodlovers kookworkshop 'feestelijk koken' in Antwerpen. Heel gezellig en lekker. Echt de moeite waard en ineens wat ideetjes voor kerstmis opgedaan: Oosterse kwartel met slaatje van peer - Roodbaarsrolletje met gebakken schorseneren en knolseldersabayon - Eendeborst met sechuanpeper, shitake, sjalotpuree en rodewijnjus - Mascarpone in speculoospanade met amandelkoekje en laurier crème anglaise. njammie njammie... en er is maar 1 pan op de grond gedonderd. ObepaaldJammer geen rodewijnjus op de eend.

De trainingskes zullen hard nodig zijn om de weegschaal onder controle te houden.

 

20:41 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ook hier de kerstboom in huis gehaald en nieuwe schoenen is ook een mooi kado.
En een mooi loopprogamma, geen marathon?.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 14-12-07

Leuk Leuke tijden, Sint en Kerst. En mooie vooruitzichten voor 2008. Foodlovers kookworkshop? dat moet een gezellige boel geweest zijn. En nu lopen Smurfin !!

Gepost door: Edith | 14-12-07

Foei foei Smurfin. Eerst bezorg ik kadotjes en nadien ga je commentaar geven op mijn beste vriend zijn ideale sportschema!

Gepost door: De Sint | 15-12-07

die arme schoentjes ... nog maar net aangekomen in de familie en al in de hoek geparkeerd... Van een welkom gesproken...

Gepost door: jogginggirl | 17-12-07

De commentaren zijn gesloten.