18-11-07

Kasterlee

Omdat het lopen vandaag in het teken stond van supporteren, ben ik gisteren nog gaan lopen. Ondanks dat het moeizaam ging, heb ik toch mijn vooropgestelde 10 km ruim gelopen. Dus vandaag lekker fit om van de ene plaats naar de andere te gaan en ondertussen allerlei bekenden te flitsen.

Oma en opa Smurf waren ook van de partij. Wij besloten om niet bij de drukke start te staan maar zijn post gaan vatten bij De Mast. Voor zij die dachten dat ze de kabouterberg hadden beklommen; deze berg stond aan jullie linkse kant zo'n kleine km na het vertrek. Dus als jullie kaboutertjes zijn tegengekomen Knipoog(jaja die staan er echt) dan was dit een alternatief parcours. Al snel kwam heel de meutte voorbij: Wim, Michael, Marc, Patrick, 3 Mario Angels... Maar dan met versnelde pas naar de Zaardendijk zodat we de sportieveling voor een 2de keer konden aanmoedigen. We waren net op tijd om de eerste lopers te zien. Deze keer hebben we ook een goed zicht gekregen op de groep met de Joelette (soort draagbaar om rolstoeler mee te nemen) en chapeau die liepen goed door. De man in de Joelette had duidelijk heel veel plezier. Kasterlee Angels

Toen hadden we even tijd om rustig naar de Mast terug te keren en ons even op te warmen met warme choco of soep. Kasterlee 009

Goed op schema kwam Wim uit het bos gelopen Kasterlee wimen even later kwam hij weer terug voorbij voor de 2de ronde. Dus hup snel weer naar de Zaardendijk. Tiens waar was al dat volk gebleven dat er de eerste keer stond? Jaja hij zat nog steeds goed. Volgens mijn berekeningen zat er 3u05 dik in.

Dan maar naar het centrum gegaan om zeker op tijd te zijn voor de finish. Nog even tijd om ons in een cafeetje op te warmen maar om 12u50 stonden we aan de laatste bocht zo'n 50m voor de aankomst. Al snel kwamen we bekende mensen tegen: dat is dieje zwarte, dan komt dieje gekleurde en den blauwe dan moet Wim eraan komen... Maar Wimmeke kwam nie! Plots stopt er een auto van de organisatie: zou hij daar uitstappen? Oef neen. Allez waar blijft hij nu? Oei oei hij heeft vast krampen. Is hij aan het vechten met de man met den hamer? Opa Smurf wordt ongerust: misschien staat Wim al in de tent. Dus die ging vlug kijken maar neen geen Wimmeke te zien.

En dan: is hij het? Ja ja hij komt eraan. Joepie! Allez Wimmeke je bent er je hebt het gehaald. De eerste marathon na zijn zware blessure. Goed gedaan! Maar amai: hij zag er precies wat bleekskes uit. Maar snel zijne Leffe en spaghetti gaan halen zodat hij wat op krachten kon komen. En ja hoor dat hielp: er kwam weer wat kleur op zijn kaakskes. Heel de smurfenfamilie fier op de smurfige prestatie van papa smurf.

Toen hij weer 'pap' kon zeggen, zijn we naar huis gegaan en kon hij genieten van een heerlijk warme douche. Nog wat bijkletsen en foto's bekijken. Vanavond met z'n allen in de Klepel in Beerse gaan eten. Mmm dat smaakte. Op RTV was er een supper korte reportage. Andere fotokes komen er nog aan.

 

21:07 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

bedankt voor het supporteren, altijd leuk zeker de 2de ronde waar de meeste supporters blijkbaar snel naar huis moesten voor de patatjes.

Gepost door: wim | 18-11-07

bedankt voor het supporteren Smurfineke! Was heel leuk om door héél de familie Smurf aangemoedigd te worden! ;-)

Gepost door: Ruthje | 18-11-07

Jullie hebben de tijd blijkbaar beter kunnen doden. Het parcours leende er zich niet echt toe om van punt naar punt te rijden met de auto, en met de fiets was ook al geen optie. Er zat niet veel anders op dan aan de finish blijven rondhangen. Volgende keer moet ik me beter voorbereiden...

Gepost door: Homer | 19-11-07

choco Warme choco, dat had ook wel deugd gedaan, ijskoud water, dat kregen we onderweg .. bedankt voor de foto's en voor het supporteren !!! volgende keer doe je mee ???!!!!

Gepost door: Edith | 19-11-07

De commentaren zijn gesloten.