15-11-07

Dag 4 russen

Van het weekend tot gisteren looprust gehouden. Ik had het te druk met die 4 russen die bij mij op bezoek waren en het er blijkbaar heel goed hadden. Uiteindelijk heb ik ze dan half deze week toch buiten gekregen.

Zondag ging Wim in Mol lopen en ik dacht eens reporter van dienst te zijn. Ha Homer en Elastimam ook van de partij dus zal ik ze eens op de gevoelige plaat vastleggen. Ware het niet dat na een tijdje het fototoestel 'batterij bijna leeg' aangaf. Ik had al een hele reeks foto's van de handbikers getrokken. Dus werd het plots zeer selectief trekken. Zodoende hebben ze juistgeteld 1 foto (had ik nog geluk dat ze samen liepenKnipoog) gekregen.

Vanmiddag mijn loopschoentjes vanonder het stof gehaald en naar het bos vertrokken. Het was eigenlijk heel mooi loopweer en al snel bleek dat het extra jasje er teveel aan was. Hoewel het opweg naar huis weer goed was tegen de koude wind. We zijn weer gestart met een 5,5 km en het wordt morgen zeker vervolg.

De batterijtjes zijn nu alvast aan het opladen zodat ik zondag geen verrassing heb in Kasterlee. Er zijn toch heel wat bloggers van de partij. Dus algemene oproep: met je rode T-shirt maak je meer kans op een foto (hoop ik).

 

19:06 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

de pers van dienst leuk zo een "royalty fotografe" ;-)

Gepost door: Katrien | 15-11-07

Rood Ik probeer in het rood te lopen, maar dan wel met een dikke warme trui eronder !!! Muts en handschoenen .. het wordt berekoud !! Tot zondag.

Gepost door: Edith | 15-11-07

Ah sterreporter. Bedankt voor het fotoke. Als het een beetje meezit, en ik vind een oplossing voor ons gasten hun sportactiviteiten, dan kom ik ook fotokes trekke in Kasterlee...

Gepost door: Homer | 15-11-07

die russen he Die russen he, komen altijd ongevraagd en blijven altijd veel te lang. Blij dat het beter gaat!

Gepost door: Julie | 16-11-07

proficiat ik vind het ronduit chic wat je al bereikt hebt, ik moest even glimlachen op 22/10/2006 ben ik 40 geworden en dat was blijkbaar jouw startdatum, ondertussen heb ik zelf al wat loop- en 1ste instantie wel zwemkilometers afgemaald, en ik voel mij er supergelukkig bij. Ik blijf je verder volgen ! Renate

Gepost door: renate | 17-11-07

De commentaren zijn gesloten.