04-11-07

Giels Bos

Donderdag hebben we met de 2 kinderen een prachtige dag gehad in de omgeving van Coo/Stavelot. 2 flinke wandelingen gemaakt met flinke steile stukken absoluut niet rolstoeltoegankelijk maar dat was dan ook de bedoeling. Bleek dat we vlakbij PlopsaCoo zaten. Dus hebben we ervan geprofiteerd om de meisjes van hun hoogtevrees af te helpen door een tochtje met de stoeltjeslift te maken. Ze konden ook nog even een paar attracties meepikken. Dat mocht wel want ze hadden flink meegestapt zonder te zagen. De pizza ging er 's avonds dan ook vlot in.

Vrijdag kwam Jolien terug thuis van het kamp. Bergen was en strijk (snif de strijk ligt er nog). 's Avonds nog een pijltje gaan schieten.

Zaterdag was er eens geen dansles of scouts. Jolien besloot om naar haar vriendinnetje op het einde van onze straat te gaan. Al snel belde ze dat ze daar mocht blijven eten en dat ze daarna nog smoutebollen gingen eten. Marjan was heel de middag naar een verjaardagsfeestje. Wim was weeral veel lawaai aan het maken (de deuren komen eraan en er moest hier en daar nog wat af). Al snel besloten Annelies en ik om naar  Turnhout te gaan winkelen. Ik moest toch een boekenbon halen voor Ann haar verjaardag. Natuurlijk nog wat andere winkels bezocht en dochterlief vind altijd wel iets. We hebben er meteen ook gebruik van gemaakt om de Sint een handje te helpen. 15% korting is niet te versmaden. Het begon al te schemeren als we thuis kwamen. "Jij moet nog gaan lopen": zei Wim. "Maar ik moet ons Marjan gaan ophalen." "Dat zal ik wel doen, ga jij maar lopen" Als een volgzame vrouw ben ik meteen vertrokken voor een intervaltraining.

Vandaag zijn we naar het Gielsbos geweest. Eigenlijk wou ik voor de 10 km gaan maar uiteindelijk onder lichte druk van mijn ventje toch ingeschreven voor 15 km (tja weer volgzaam). Prachtig loopweer in de mooie natuur wat wil je nog meer? Af en toe liepen we op een mountainbikeroute en dan was het wat smalletjes met diepe putten. Een keertje bijna op mijn snoetje getuimeld door een weerbarstige boomstronk. Al zeg ik het zelf, ik vind 1u41'15" een behoorlijke tijd voor mij. Verd... waarom kon dat in Eindhoven niet?

Nu ga ik naar het veldrijden kijken en enpassant strijken. Vanavond nog naar het zangoptreden van ons Annelies: gospelconcert van alle koren in Beerse en Lea Gilmore. Ze schijnt een hele dame te zijn in de gospelwereld.  http://www.damiaangospelconcerten.be/beerse.htm

14:49 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

mooi Die herfstvakantie is jou goed bevallen blijkbaar. 15 km gelopen vandaag? Schitterend, mooie eindtijd, nét als in Eindhoven!

Gepost door: Julie | 04-11-07

Een mooi afsluitertje Prachtige afsluiter van jullie vakantie , knap !!Proficiat !!

Gepost door: katrien | 04-11-07

Mooie afsluiter van de vakantie! Heb ook nog naar Giels bos willen komen, maar zag het vanmorgen niet zitten... Achteraf bekeken...

Gepost door: Homer | 04-11-07

Giels bos Ja wadde, gij gaat ineens voor de 15 km. Dat was voor mij toch te veel, zeker na de schranspartij van gisterenavond !! Knap gelopen en leuke vakantie hebben jullie gehad !!

Gepost door: Edith | 04-11-07

Wat knap gelopen zeg!! Vergeet die mooie tijd niet bij uw pr te zetten hé ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 06-11-07

Was jij in het rood? Nee he, ik ook niet...
ik ben niet zeker maar kwam een bekend gezicht tegen in mijn weg naar het toilet...
schaam me een beetje, wist niet dat je kwam en denk nu pas, na het lezen van je blog, dat ik jou dus zag :-s
Volgende keer gaan we elkaar vast herkennen :-)
Knap gelopen trouwens!!!

Gepost door: Tinne | 06-11-07

Stavelot is een mooie omgeving en zo te lezen een mooi weekend gehad.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 07-11-07

De commentaren zijn gesloten.