30-10-07

Even een rustpauze ingelast maar nu weer op weg

De laatste 2 weken is het lopen tot een minimum beperkt gebleven. Met moeite 2 keer per week gelopen. Maar stilletjes aan komen we weer op dreef.

Jolien is zondag op kamp vertrokken en dan genieten de zusjes van de vrijgekomen extra aandacht. Al vlug werd besloten om maandagnamiddag te gaan schaatsen. 2 uur lang en ik moest me verdraaid reppen om dat jong geweld bij te blijven. Volgens mij telt dit ook als training. Knipoog De sportieve uitstap werd afgesloten met warme choco en pannekoeken. mmm.... Vanmiddag zijn we dan gaan shoppen: broeken, rokken, truien, sokken, laarzen, sloefen, sportschoenen ... en nog een prinsessenkroontje als toetje voor ons jongste prinsesje. Wat scheen het zonnetje lekker als we naar huis gingen. Dus éénmaal thuis direct de loopkleren en loopschoenen aan. Heerlijk maar oei wat wordt het al snel donker. Dus heb ik er maar een flink tempoloopje van gemaakt en dat ging heel goed.
Morgen hoop ik nog wat te kunnen schilderen. Er is nog een muur in de logeerkamer en in de kamer van Marjan die nog een kleurtje vraagt. En op vraag van dochterlief wordt dit "mandarijn"... Ach een beetje kleur kan geen kwaad zeker? De andere muren zijn in licht natuurhout.
De opnameavonturen van onze BV zijn vorige week zaterdagmorgen uitgezonden. Dat was dus een hele voormiddag TV kijken want het werd in stukjes tussen programma's door uitgezonden. Vandaag bleek dat dochterlief weer met een andere wedstrijd van Ketnet een duofilmticket heeft gewonnen. Ik denk dat ik haar eens een lottoformulier laat invullen...

 

20:36 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bij jullie heet dat "Mandarijn"... Bij ons gasten heet dat "basketbal-oranje". 1 oranje muur gecombineerd met 3 donkerblauwe geeft ook een "Kei cool" effect! Oefen maar goed, en kom nadien hier de logeerkamer maar schilderen!

Gepost door: Homer | 30-10-07

vakantie! Jaja, jullie zijn duidelijk aan het genieten van een hele leuke herfstvakantie! En Jolien van haar kamp! Dit wordt een superweek voor jullie gezinnetje, geniet ervan!

Gepost door: Julie | 31-10-07

De commentaren zijn gesloten.