15-10-07

YES YES YES

I did it!!!!

Oma liep in Brussel de Marathon: weeral een prachtprestatie 3u53'. Proficiat oma!

De andere oma en opa hadden zichzelf spontaan kandidaat gesteld om in Eindhoven op de kinderen te passen.

Goed op tijd waren we aan het sportcentrum om de nodige formaliteiten af te werken. Vermits we toch nog tijd genoeg hadden, zijn we tevoet naar de start gegaan. Annelies had meteen MC Donald gezien en in een mum van tijd opa omgekocht om daar naartoe te gaan zodra mama en papa weg waren.
Een half uur voor de start hadden we een plaatsje in de mensenzee veroverd. Wim wurmde zich nog eens extra naar voor om zo snel mogelijk weg te zijn. Voor mij speelde dat geen rol. Uitlopen was het doel - ik had gedacht aan 2u30 à 2u35.

En weg waren we. In de volle zon maar gelukkig met een prima bevoorrading van drinken en sponsen, want dat was wel nodig. Ambiance was er zeker langs de weg. Ongeveer halverwege kwam het groepje van Mario, Julie en.... voorbij. "Alles goed. Ja hoor" Nog even lachen voor de foto en hup weg waren ze. Het liep toch niet zo vlot als vorige week. Mijn benen wilden niet echt mee en rond 18km kreeg ik het heel moeilijk. En die mensen maar roepen 'je bent er bijna, nog even'. Jawadde, 3 hele kms waren voor mij nog héél ver. Maar met al die aanmoedigingen blijf je wel lopen want dan kan je toch niet gaan stappen. Rond 2 km voor het einde hoorde ik nog stemmen 'Christine ... " roepen. Ik denk dat het bloggers waren. Niet gezien maar wel gehoord. Merciekes! Even later stond Wim me ook op te wachten: " nog efkes" Jaja dat zeiden ze nu al meer als een half uur en ik was nog altijd bezig. Een km voor het einde was er nog een venijnig heuveltje waar ik precies terplaatse bleef trappelen. Was het niet dat dan juist dan Jetty eraan kwam "Allez blijven lopen". Ze is zelf in de buurt gebleven. Dank je wel Jetty! En daar was dan eindelijk de langverwachte finish. Op voorstel van Homer ben ik sierlijk en blij over de finisch geschreden. En toen deed alles zeer au ai au en we moesten een heel stuk stappen voor die medaille. Kwam er nog een camereman naar Jetty en mij. Natuurlijk moesten we daar gebruik van maken: We are the champions! We did it! We love Eindhoven and we'll be back next year! ... Heel hoogstaande praat natuurlijk. Want euh, ik zag het toen nog niet zitten om nog eens een halve te doen.  Ik zou begot niet weten wie er nu eigenlijk aan het filmen was maar beschouw het als een ontlading na de ontbering. Eindelijk een drankje en kusje van mijn ventje. Chip afgegeven en een martelwandeling terug. Want ja wij nemen niet de bus hé. Kindjes, oma en opa ook heel fier. Aan het sportcentrum nog andere bloggers gezien en nog een snelle koude douche genomen. Ondertussen toch wel flinke honger gekregen. Dus zijn we op weg naar huis nog even bij het restaurant gestopt. Om 20u30 konden we dan lekker in de zetel ploffen.

Enkele cijferkes:
1914 calorietjes verdampt in het zonneke
gemid. hartslag 166 - max. 172
tellerke gaf 41,360 meter aan (dat zal van dat terplaatse trappelen zijn geweest) oeps 21.360
eindtijd 2u42'27"
nog 44 lopers zijn na mij binnengestrompeld (héhé niet laatst)

15:25 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Super Christine, je hebt dat prachtig gedaan .. ik heb je nog net zien passeren vanuit onze hotelkamer .. Superprestatie !! Je mag en trots op zijn ..

Gepost door: Edith | 15-10-07

Olé olé olé oléééé. Ons Smurfinneke did it! En ik ben fier dat ik dàt Smurfinneke ken!! Je hebt het schitterend gedaan! In je drukke leventje, trainen voor een halve Marathon en dan nog uitlopen ook. Volgens je cijfertjes heb je wel bijna een Hele gelopen, maar dat zal wel een typfoutje zijn zeker?! Ik zag je passeren vanuit ons hotel, waar ik de gehavende Elastimam even moest droppen. Ik nam snel enkele fotos door het raam. Fotos zijn momenteel onderweg naar Maarten. Daar zal je ze achteraf wel kunnen bekijken! En euh, kleine smurfjes... jullie kunnen super fier zijn op zo'n mama!!

Gepost door: Homer | 15-10-07

wow Een dikke proficiat!
ben wel een beetje jaloers,hoor
Ik hoop het volgend jaar ook te kunnen.

Gepost door: nin | 15-10-07

Eindhoven Dat groepje bloggers die massaal "Christine" schreeuwden op een tweetal km van het einde dat was ons viertal zuidwestvlaamse bloggers.
Je straalde nog : van ons krijg je de prijs van moed en volharding

Gepost door: betty spencer | 15-10-07

Knap gedaan! Je hebt het maar gedaan! Een dikke proficiat e!

Gepost door: Carmen | 15-10-07

proficiat met uw resultaat in eindhoven je hebt er hard moeten voor afzien , maar je hebt het toch gedaan , er zaten toch twee veraderlijke stukjes in hé , aan km17 zat een stuk vals plat en dat hellingske op het einde was ook een addertje onder het gras . Op naar volgend jaar !!!!!

Gepost door: sammeke | 15-10-07

proficiat! Proficiat Christine, een mooie prestatie! Leuk dat we je rond km 10 even hebben gezien! Die rode truitjes vallen goed op he! Nu lekker nagenieten!

Gepost door: Julie | 15-10-07

fantastisch en die Chris-tine Chri-tine kreten waren dus van mij, Roadrunnerke en de Spencers ! We zagen dat je echt keiveel karakter en doorzetting toonde ! Chapeau hiervoor en al heb je geen bloemen gekregen (je was daarvoor dus te snel) Van mij krijg je er een virtueel bloemenveld voor !!!! Schitterende inzet ! (jaja, ik liep mss dan iets vlugger, maar mijn max hartslag was dan ook .... euh... 195)

Gepost door: jogginggirl | 15-10-07

Proficiat! Nen dikken proficiat Christine met je eerste halve marathon!!! You did it! Ik ben jou waarschijnlijk ergens voorbijgelopen, maar helaas niet gezien! Hopelijk tot op een volgende en geniet maar lekker na!

Gepost door: Muriel | 16-10-07

Knap van je Christine, nog maar eens het bewijs dat jij echt karakter hebt ! Schitterend !
Dus ook n'een dikke proficiat van mij !!!!

Gepost door: Inventy | 17-10-07

knap! proficiat met je prestatie Smurfineke, heel knap gedaan!!

Gepost door: Ruthje | 17-10-07

Wel spijtig dat we niet weten wie ons filmde hé, anders konden we een kopietje vragen, dat was dubbel nagenieten dan hahahaha.
Volgendjaar zijn we der zeker weer bij hé ?
Groetjes

Gepost door: Jetty | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.