10-10-07

Een snelle update

Vorige week nog een paar flinke trainingen gedaan met als topper zondag een duurloop van 2u. En heel belangrijk... ik was helemaal niet kapot. Hopelijk gaat het nu zondag ook nog zo goed.

Deze week echter een moeilijke week: 3 dagen congres in Amsterdam... gelukkig was er in het hotel een goed uitgeruste fitnesszaal die 24u open was. Alleen waren onze dagen zo volgepropt dat er maar één mogelijkheid was om hiervan gebruik te maken: vroeger opstaan. ObepaaldWekker om 6 u gezet en hup naar de fitness om de loopjes op de loopband te doen. Niet echt gezellig maar beter dat dan niets. Wat korte vetloopjes en zo prima op schema. En de collega's maar maffen na al die nachtelijke navergaderingen ... Ik heb meteen laten zien dat die nieuwe karakter heeft... Nog een leuk gesprek gehad met mijn Nederlandse  collega "Frank Aalten", hij  staat in Runners World van november met een intervieuw. Hij is zich aan het voorbereiden op een triatlon. Tja dat is natuurlijk nog andere koek ...

Nu komt nog de diabetesbeurs in Brussel eraan. Zaterdag dus heel de dag staan, hopelijk gaat me dat zondag geen parten spelen.S5000589

Ondertussen hebben we ook nog de verjaardag van Jolien gevierd. 13 jaar! Leve de puberteit dus maar wel makkelijk voor cadeautjes. Zolang het maar iets plats rond is zoals DVD of CD kan je niet veel verkeerd doen.

Nog even wat blogjes nalezen en op tijd naar bed want van al die nachtelijke vergaderingen en vroege loopjes ben ik wel wat moe geworden. In ieder geval tot zondag in Eindhoven.

20:53 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd en al een hele leeftijd!.
En Amsterdam is natuurlijk altijd leuk om te zijn en je toont wel karakter door zo vroeg al te sporten, petje af hoor.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 11-10-07

Gelukkige verjaardag voor Jolie!
Om 6 uur opstaan om te lopen, na nachtelijke "vergaderingen"? Van karakter gesproken...

Gepost door: Homer | 11-10-07

Succes! Na zo'n knappe trainingen ben je meer dan klaar voor je halve marathon. Veel succes in Eindhoven en tot zondag!

Gepost door: Muriel | 12-10-07

De commentaren zijn gesloten.