01-09-07

Een nieuw hoofdstuk

Het was weeral een druk laatste weekje van de vakantie. Vorige week donderdagavond heb ik mijn lange duurloop gedaan. Maar die viel hard tegen: 1/3 moeten stappen.

disney blogVrijdagmorgen vertrokken we naar Eurodisney en zijn we 's middags eerst nog bij vrienden langsgegaan die in Parijs wonen. Disney zelf was reuze. 3 dagen fun, geen gezeur, superbrave meisjes .... Voor we het wisten was het zondagavond en moesten we alweer naar huis. Gelukkig had ik maandag een dagje vrij want amai de vermoeidheid van de 3 dagen is maandag naar boven gekomen. Dus maar niet gelopen.

 Dinsdag weer geen tijd om te lopen want dan moest ik overdag en 's avonds werken (infomoment op het werk). Op het einde van de werkdag heb ik de collega's getrakteerd op frietjes, snacks en het nodige vocht om alles door te spoelen. De collega's verrasten me met een digitale fotokader.

Woensdag en donderdag zijn we doorgekomen met over en weer gerij van Jolien. Ondanks alle drukte 's avonds toch kunnen lopen. Deze keer ging het weer goed. Vrijdag nog een dagje verlof. Dan was er nog het kinderverjaardagsfeestje van Marjan. Meisjes van 8 jaar: kwek, kwek, kwek, giecheldegiechel.... Spelletjes spelen, knutselen en de kroost voederen met wafels en pizza's. Meisjes van 8 kunnen al heel wat verzetten Tong uitstekend. 's  Avonds stelde Wim voor om te gaan lopen in Wortel. Hij wou er de 10mijl lopen en ik koos voor 9 km. Ik heb het rustig gelopen en eindigde in net iets meer dan een uur. 6 minuten later kwam Wim al over de finish. Deze keer dus niet gedubbeld, oef. Met een appeltje en een drankje konden we weer huiswaarts keren.

Vandaag was het rustdag (voor het lopen). Vanmiddag stond er een herhalingsles van het rolstoeldansen op het programma. Jolien wou persé gaan alhoewel ze van de dokter eigenlijk niet mag. Dan toch maar geprobeerd en het ging eigenlijk wel. Hoewel je duidelijk ziet dat ze heel wat kracht en soeplesse verloren is. Dat zal stilletjes aan wel terugkomen. Sociaal is het voor haar toch belangrijk om erbij te zijn.

Morgen is het de laatste dag van de vakantie. Dat wordt nog een duurloop van 1,5 uur. Voor de rest staan de boekentasjes klaar. Maandag wordt in ieder geval een spannende dag. Nieuwe juf(fen), Jolien naar een nieuwe school en ik mijn eerste werkdag op mijn nieuw werk. Het is een beetje een zenuwachtige bedoening hier in het smurfenhuisje.

20:40 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Druk Een Disney weekend is heel leuk, maar vermoeiend. Geniet van je duurloopje en succes aan de hele familie maandag.

Gepost door: Edith | 01-09-07

Allemaal bezige biekes daar in het smurfenhuisje.

Gepost door: nin | 02-09-07

goeie start aan alle smurfen en 'skitterende' start gewenst ! Have fun !

Gepost door: jogginggirl | 02-09-07

Veel plezier Veel plezier op de eerste school - werk - dag
;-)

Gepost door: Carmen | 02-09-07

Hopelijk is je eerste werkdag op je nieuwe job meegevallen.
Vele groetjes en veel succes !!!!

Gepost door: Inventy | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.