13-08-07

Dag blogje

Er is weeral een week voorbij. Mijn voorbereiding zit nog steeds op schema.

Zaterdag een mooie dag dus zijn we met de kinderen naar de zee geweest. Het was prachtig weer, geen file, lekker gegeten... kortom toch een beetje vakantie deze zomer. Tevens een test om te zien hoe het met Jolien ging want binnen 2 weken gaan we een weekendje naar Eurodisney. Nog de laatste dolfijnenshow van Boudewijnpark meegepikt. Dat was nog een belofte voor de verjaardag van Annelies. Echter 's avonds zo ziek als nen hond thuisgekomen. Migraine, misselijk, overgeven...Huilen dus wat pillekes gepakt en heBiestt klokje rond geslapen.

Zondag voelde ik me gelukkig weer beter. 's Avonds stond er een wedstrijdje in Biest (Wuustwezel) op het programma. Toen we eraan kwamen was het nog hard aan het regenen. Aiai en de kids waren erbij. Gelukkig was het na een kwartiertje droog en het is verder droog gebleven. Rond 18u gaf Marc Hermans het startschot (nou ja schot? hij zei dus gewoon start). Het ging eigenlijk heel goed. Het parcours bestond uit rondjes van 2,5 km. Voor een keertje niet laatst aangekomen Smile. 5km afgelegd in 30 min.= nieuw PR . Dat komt vast door de vele aanmoedigingen van onze smurfinekes. Annelies was de fotograaf van dienst. Wim heeft de 10 km meegelopen in 39 min ... Hij heeft me nog net voor mijn finisch gedubbeld. Oh das nie schoon hé maar ja ik had maar wat sneller moeten lopen zeker?

Nog een lekker pintje en toen de kinderen uitgesprongen waren op het springkasteel zijn we richting Aarschot vertrokken. De smurfinekes blijven 2 dagen bij oma en opa logeren. Dat is dolle pret.

 

21:28 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben er zeker van dat Wim ergens een paar hoeken heeft afgesneden om U te kunnen dubbelen. Laat hem maar doen, de Macho. Jij hebt een schitterende tijd behaald!!

Gepost door: Homer | 14-08-07

PR!! proficiat met je PR Christine, maar 't belangrijkste is dat je weer ongelooflijk genoten hebt! Super!

Gepost door: Ruthje | 14-08-07

Yes! Een nieuw PR'ke voor Christine!! Nen dikken proficiat!

Gepost door: Muriel | 15-08-07

wow, 5km in 30minuten! ik hoop het binnenkort ook te kunnen maar moet toch nog wat trainen. Heb jaren gejogd en toen deed ik er 40 minuten over. Kan alleen maar beter dus. groetjes

Gepost door: nin | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.