05-08-07

Het is zomer

Genieten van het zonneke en eens lekker lui een boekje lezen in de tuin. Zalig... dat was het eerste vakantiegevoel deze zomer .... Er moest ook nog gelopen worden. Maar 's morgens had ik geen zin om vroeg uit bed te komen. Dan maar het avondeten even laten staan om rond 18u30 mijn loopschoentjes aan te trekken, korte broek en looptopje, 2 flessen water en handdoek ... Volgens schema stond er een duurloop van een uur op het programma. Buiten een eenzame fietser geen andere ziel te bekennen. Hoewel ik verwachtte dat het warm en zweterig zou worden, viel het best mee. Het tempo lag wel wat lager maar ik heb mijn uurtje vlot uitgelopen. Heel de tijd in het bos gelopen. Lekker in de schaduw en zelfs de insecten hadden geen zin om rond mijn hoofd te zoemen. Hiermee is mijn 4de training weeral netjes afgewerkt en kan ik morgen genieten van een zonnige rustdag.

Vrijdag hebben we ons Annelies van kamp gehaald. Amai, tetter tetter tetter... Kortom het was heel goed geweest, veel te kort .... Ze hadden veel gelachen met het bezoek van Bert Anciaux ("Bert er zit een banaan in je oor"). Ze hadden buiten kajak en muurklimmen ook nog andere sporten gedaan: squash, mountainbiken, softball ... Vooral het mountainbiken vond ze tof, dat wou ze nog wel eens doen. 1000 zonnen & garnalen hebben niet bij hen gefilmd, maar dat hadden we al door. Wel het bezoek van Bert (in de eetzaal).

Binnen 2 weken is Marjan aan de beurt. Zij gaat dan een weekje turnen.

09:58 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zondag ... Vorige week liepen we allemaal in de regen en vandaag hebben we allemaal lopen zweten .. Lopen en lekker niksdoen, dat is het recept van een geslaagd weekend.

Gepost door: Edith | 05-08-07

Handig die zomerkampen... Dan heb je zelf ook wat meer vrije tijd. Wij kunnen er over meespreken.

Gepost door: Homer | 05-08-07

Die kinderen kunnen zo lekker tetteren hé ! zeker als ze even zijn weggeweest !

Gepost door: jetty | 07-08-07

Heerlijk als de kinderen zich vermaakt hebben en lekker gelopen hoor..Die halve gaat helamaal goed komen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 08-08-07

De commentaren zijn gesloten.