28-07-07

Weer een weekje achter de rug.

Ook deze week volgens schema de 4 trainingen afgewerkt. Alleen die van woensdag naar donderdag verzet omdat we dan een wedstrijd in Wortel zouden lopen. Alleen bleek de wedstrijd geen wedstrijd te zijn maar een vrije loop. Dikke tegenvaller voor Wim maar voor mij geen probleem. Eens een ander parcourtje en simpel wat pijltjes volgen. Al hadden sommige deelnemers dat niet ze goed begrepen, hé schat  (hij heeft wel een excuus dat het een familietrek is want zijn moeder is daar ook geweldig goed in). Natuurlijk te snel gestart zodat ik in de tweede helft toch wel wat gas moest terugnemen. Een bakje heerlijke aardbeien kregen we er zomaar bij, mmmm..... Dat vonden de smurfinnetjes fijn. Dan maar in 5 eerlijke porties verdeeld... mijn portieke viel precies wat kleiner uit dan de andere...

annieVrijdag was er het verjaardagsfeestje van Annelies. Onze kleine meid wordt al 11 jaar. Cakejes bakken, snoepjestaart maken, ... 's Middags kwamen dan de fuifbeesten over de vloer: 6 liter frisdrank, 2 pakken chips, een snoepjestaart, cakejes, 12 pizzakes, 11 hamburgers, een dame blanche na het zwemmen ... (dat zijn dus 7 kindjes van 11 jaar) Waar die dat allemaal steken, weet ik niet en dan toch nog een lijntje hebben. Tja,  tis nie eerlijk  . Het was een geslaagd feestje en iedereen hopelijk voldaan naar huis.

Dit weekend hebben we met de boogschutters ons jaarlijks outdoor tornooi. Werken geblazen dus, maar ja het brengt de nodige centjes in de kas. Deze morgen dan maar vroeg uit mijn bedje gesprongen en na een koffieke en half bananeke op pad voor een duurloopje van een uur. 500 m meer afgelegd dan vorige week: joepie  . Het liep zeer goed. Ik kon mijn tempo goed aanhouden, geen moeilijke momenten. Ik had best nog wat meer kunnen lopen, maar we hebben ons dan toch maar aan het schemaatje gehouden. Van 11 tot 19u bonnekes en hotdogs verkocht. En morgen ook nog eens. Gelukkig is het dan een looprustdag.

 

21:00 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

lang leve het feestvarkentje Proficiat voor Annelies. Ze lijkt wel heel goed op de mamma vind ik. Mijn oudste dochter wordt 11 in januari. Ik zie je zeker in Eindhoven.
PS die pizza's, hamburgers en Dame Blanches zie ik ook nog wel zitten.

Gepost door: Hansy | 29-07-07

Annelies Proficiat voor Annelies .. Je bent goed bezig met de trainingen ..

Gepost door: Edith | 29-07-07

proficiat Gefeliciteerd met je verjaardag Annnelies ! Ik wil ook wel pizza, hamburges, frisdrank, dama blanche... maar 't zal ff dimmen zijn vrees ik....

Gepost door: jogginggirl | 29-07-07

Gelukkige verjaardag Wens Annelies een gelukkige verjaardag. Hmm al dat lekkers... Jij bent weer goed op dreef met het lopen. Een andere omgeving voor te trainen is altijd leuk.

Gepost door: Carmen | 30-07-07

De commentaren zijn gesloten.