21-07-07

Nog steeds op schema!

Deze week weer 4 trainingskes afgewerkt. Goed voor bijna 24 km. Vandaag sinds lange tijd weer een uur gelopen. Niet zo heel snel (dat zijn jullie ondertussen van mij wel gewoon  ) maar wel helemaal uitgelopen zonder te stappen. Stilletjes aan begint de conditie weer terug te komen.

 

Woensdag met Jolien op controle geweest in Pellenberg. "Jolien, jij ziet er goed uit!": zei dr. Moens meteen. Die was heel verrast van haar vooruitgang in amper 4 weken. Maar ja, ons dochtertje wordt thuis dan ook gesoigneerd hoor . Ondanks alle goede berichten moet ze het nog zeer rustig aan doen. In september moeten we terug en wordt er een nieuwe RX genomen om te zien of haar Eifeltoren (ja de constructie heeft er wat weg van) nog wel op zijn plaats zit.

Deze middag gaan we nog naar een paardenhappening in Merksplas. Dat is niet zo ver en dan zijn we toch ook weer eens weg.

 

PS. algemene oproep aan de bloggertjes om mee te doen aan de stratenloop in de Biest (Wuustwezel) zondag 12 augustus - afstand 5 of 10 km - start rond 18u - inschrijven kan ter plaatse van 17u tot 17u45 of via www.gav.be

 

Ik moet nu stoppen want mijn dochter Annelies staat in mijn nek te hijgen dat ze ook op de computer wil  .

13:12 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dat Jolien goed gesoigneerd wordt, daar twijfelen we niet aan. Wuustwezel zien we wel zitten... Toch wachten we nog even af gezien dat net in het begin van ons verlof is, en als het weer niet mee zit, zullen we snel in het zuiden zitten!!

Gepost door: Homer | 21-07-07

Op dreef Je bent precies op dreef! Leuk dat als goed gaat met Jolien. 12 augustus hebben wij spijtig genoeg al plannen. Wij gaan namelijk 115km fietsen!

Gepost door: Carmen | 26-07-07

goed hoor Dat ziet er hier allemaal heel goed uit!! Doe zo verder!!
CU

Gepost door: Geert | 28-07-07

De commentaren zijn gesloten.