16-07-07

Eerste week van nieuw schema zit erop!

Dankzij den Tour vorige week 114 km gefietst. Natuurlijk voor die keer dat Tom won, moesten wij naar een verjaardagsfeestje en  heb ik het niet kunnen zien. Ik probeer deze week toch ook weer een paar keer mee te fietsen. Tis wel niet simpel hoor, als die mannen dalen, moeten ze niet altijd trappen maar ik wel of mijn hometrainerke registreert nikske.

Vorige week 4 keer gelopen goed voor een dikke 21 km.

Vanavond ook nog even de loopsloefkes aangetrokken vooraleer het begint te onweren? Wat wind, wat gedonder en wat verdwaalde druppels maar tot nu toe is het hier droog gebleven. Week 2 is is weer ingezet. Waarvoor? Aha, dat is nog een verrassing, maar het is de bedoeling om mijn eerste loopjaar met iets speciaals af te sluiten.

Deze morgen naar de medische dienst van mijn nieuw werk geweest en het label "goedgekeurd" gekregen. "U doet zeker aan sport, mevrouw?" Helaba mijn longinhoud is 9 % meer dan de gemiddelde vrouw van mijn leeftijd en postuur. Spijtig dat ik niet weet wat de inhoud was voor ik begon met lopen maar ik ga er gewoon vanuit dat het toen veel minder was .

20:03 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tom Boonen Ik volg de Tour helemaal niet, maar het moet wel lukken dat ik toevallig in een cafeetje zit waar de TV opstaat en ... jawel ik zie daar Tom als eerste de meet over gaan. Geluk hebben :-)

Gepost door: Dirk | 19-07-07

De commentaren zijn gesloten.