09-07-07

Inhaalmanoeuvres

Gisteren zijn we voor de eerste keer na de thuiskomst van Jolien naar vrienden geweest. De eerste keer dat Jolien in de auto meereed. Ze hadden voor haar een grote strandstoel klaargezet. Hun zoontje heeft vorig jaar dezelfde operatie ondergaan. Het was een gezellige middag en veel te veel gegeten maar dat ga ik terug goed maken. Want het was vandaag weer een sportief dagje. Deze morgen heb ik nog lekker in het zonnetje 40 min gelopen. Niet te snel om mijn hartslag in perken te houden. Het liep heel vlot en dat deed deugd. Verder vandaag nog heel vlijtig geweest zowel binnen als buiten want het was nog steeds een lekker weertje.

Rond 4 uur de TV opgezet om de laatste 50 km van de Tour te zien. Niet in mijn luie zetel hoor, maar wel op mijn hometrainer. Lekker meegefietst en gesprint met Tom Boonen  . De renners hebben die laatste 50 km in 67 min afgelegd. Ik heb gemakshalve een shortcut genomen en legde in dezelfde tijd 34 km af. Vlug wassen want de dokter moest nog langskomen voor Jolien. Vandaag mochten de helft van de nietjes en draadjes eruit. Woensdag volgt de rest. Met Jolien gaat het voor de rest heel goed. Ze zit nu meer dan dat ze ligt. Ongelooflijk hoe snel ze recupereert van zo'n zware operatie. Ze ziet er nog wat witjes uit maar het zonnetje van het voorbije weekend heeft haar goed gedaan. Volgende week is er een eerste controle in Pellenberg. Eens zien wat zij ervan vinden.

Grote Smurf heeft nu ook last van zijn rug. Jaja, hij wordt ne ouwen pee (bijna 40  ) volgens zijn smurfinekes. Maar het zal wel van de werken aan de oprit zijn. Hij heeft die verbreed zodat het makkelijker is om de rolstoel naast de auto te zetten zonder in de planten te zitten.

Ziezo het was weer een busy dagje. Morgen wordt dit verder gezet ...

21:55 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Goed zo! Blij te lezen dat de operatie goed is verlopen en dat Jolien snel herstelt! We wensen haar héél veel beterschap toe! En chapeau dat je ondertussen nog tijd vindt om te lopen!

Gepost door: Julie | 10-07-07

een goed herstel an allen een prima vakantie gewenst en blij dat Jolien zo vlug herstelt ! extra aandacht zou grote smurf wellicht ook bekoren....

Gepost door: jogginggirl | 10-07-07

Mooi En zo komt alles terug in de plooi .. en de kilometerteller zal ook weer wel de hoogte ingaan.

Gepost door: Edith | 10-07-07

Smurfinneke, smurfinneke, smurfinneke, wat doet ge nu? Gaat ge Tommeke proberen te kloppen?
Jolien zal ook content zijn geweest met de uitstap. Even een andere omgeving. Goed bezig smurfkes!!

Gepost door: Homer | 10-07-07

De commentaren zijn gesloten.