08-06-07

Een weekje om weeral U tegen te zeggen!

Maandag was de sollicitatiedag met in de voormiddag een bezoek aan het bedrijf en in de namiddag testen.

Dinsdag kreeg ik al bericht: Yes!!! Binnenkort zal ik bij Johnson & Johnson Lifescan werken te Beerse bij de Customer Service.

Woensdag een zenuwslopende dag in Pellenberg met Jolien. Maar goed nieuws want de operatie kan in 1 keer. Nieuwe datum 26 juni. juni 2007 151blog's Avonds naar Hoogstraten voor de stratenloop met mijn schoonzusje die haar eerste 5km liep. Wij zijn samen gebleven en eindigden in 32min41. De t-shirten waren op maar zouden nagestuurd worden. Dat wordt dus afwachten want Wim is ook nog altijd aan het wachten op een medaille van de marathon van Visé van 2 jaar geleden . Patrick Van Krunkelsven nog tegengekomen die flyerkes aan het uitdelen was aan de joggers met 10 redenen waarom je moet sporten ??? Volgens mij stond die bij de verkeerde doelgroep. Is joggen dan geen sport? Na het loopgedeelte moest de kermis natuurlijk ook nog eens naderbij bekeken en uitgetest worden. Amai weeral ne lege portemonnee. Druk dat het was maar ook wel gezellig en veel bekenden gezien. Kortom een ontspannende avond en dat was wel eens nodig na al die spanningen.

Donderdag naar Gasthuisberg met Jolien voor de allerlaatste visite voor de operatie: de neuroloog. "Oh, 26 juni kan ik niet en in juli heb ik vakantie"    Och arme mijn hartje en Jolien met een lang gezicht. Na heel wat over en weer gebel. Want ja 3 proffen (neuroloog, orthopedisch chirurg, plastische chirurg) moeten op dezelfde dag kunnen. Uiteindelijk kwam het verlossende telefoontje: operatie terug ingepland op 21 juni (onze 1ste datum). Jolien haar gezicht klaarde meteen weer op.

Vrijdag heb ik het voor mij leuke nieuws aan mijn baas verteld. Oei die was precies een beetje verschoten. Hopelijk zijn ze een beetje schikkelijk en kan ik eind augustus weg. Dat zien we maandag dan wel weer. Ik ga wel een probleem krijgen op dinsdag. Normaal loop ik dan van Turnhout naar huis maar als ik dat van mijn nieuw werk moet doen, kom ik amper aan 500m.  Ik zal een omweggeske moeten inlassen.

Met al die activiteiten is het lopen dus weer verwaarloost. Morgenvroeg werken en daarna naar de verjaardag van mijn moeder. Dus zal het er ook niet van komen of ik moet morgenvroeg heel vroeg uit mijn bed vallen. Maar zondagmorgen zal ik een lange duurloop doen, dan kan ik met een frisse kop gaan stemmen.

21:34 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zoveel goed nieuws in 1 berichtje!! Alles blijkt in zijn plooi te vallen. Vooral goed nieuws voor Jolien!
Volgens mij is het de moment om eens een lotto in te vullen!

Gepost door: Homer | 08-06-07

't is zoals Homer zegt... das een hele brok nieuws, Christine ! Fijn vooral voor jezelf, want een nieuwe job, en ook voor Jolien... nu is't echt wel aftellen geblazen ! 21 juni zal ik in men kalender aanstipppen, en duimen dat alles goed loopt. Geniet nog van 't lopen, en maak er 'n leuk wknd van hé

Gepost door: Steven | 09-06-07

Al dat leuke nieuws is een loopvrije tijd toch waard hé !!
En zoals Homer het zegt , "vul ook meteen een lottoformulier in ;-) !!
gr

Gepost door: jetty | 17-06-07

De commentaren zijn gesloten.