29-05-07

Communiekantjes

Het weekend met de communiekantjes is achter de rug.  Jolien1

Jolien heeft zaterdag haar vormsel gedaan.

's Morgensvroeg toch nog even kunnen gaan lopen. De feestelijke maaltijd werd pita op verzoek van Jolien en in de namiddag zijn we naar de film van Marc Hermans gaan kijken. Ja ik zal nog eens aan hem denken als ik er bij het lopen de brui aan wil geven. Dochterlief was trouwens heel blij met de laptop.

 

 

Zondag was het eerste communie van Marjan. Marjan1Met een vroege mis zodat het lopen er niet van kwam. De feestmaaltijd was toen 'kip met been' met appelmoes en frietjes. Zij kreeg het kinderziekenhuis van playmobile en daar was ze nog heel de dag zoet mee.

Het grote feest is volgend weekend samen met hun neefje die ook zijn eerste communie heeft gedaan.

Vandaag hadden mama en papa een dagje vrij dankzij het vormsel. Meisjes naar school gebracht en Jolien uitgewuifd bij de bus want die vertrok op bosklassen tot vrijdag. Héhé gezellig met zijn tweetjes, maar wat gaat die tijd toch snel. Omdat Wim nog geen marathon mag lopen, heeft hij er vanmiddag maar een gefietst. Zelf heb ik de bossen nog eens opgezocht voor een kort loopje. Op algemene vraag van de 2 dochters zijn we vanavond nog gaan zwemmen. Zijn we toch nog flink actief geweest vandaag.

21:25 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Uw kids hebben een uitstekend smaak als het op eten aankomt!!! Echte feestmaaltijden!!!
Proficiat!

Gepost door: Homer | 29-05-07

mooi weekend.... en dan nu nog wat tijd voor elkaar ! Meer moet dat niet zijn hé, Christine ! Loop ze nog, en groetjes

Gepost door: Steven | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.