30-04-07

Lekker lopen

Vorige week weer een goed gevulde week gehad. Dinsdag- en donderdagavond toch de tijd genomen om even te gaan lopen. Zweet zweet... Zondagvoormiddag wou ik in het Gielsbos een vrije loop (geen tijdsregistratie)van 10 km lopen maar je kon maar starten van 9u tot 11u. Om 10u30 moest ik met Jolien in de dansschool in Retie zijn dus dat werd te krap. Dan maar zelf een toertje verzonnen langs het kanaal. Om 7u30 was het echt zalig, 12,5 km rustig gelopen. Niks last van voet of knie. 1 enkele jogster tegengekomen en voor de rest veel fietsers (in fleurige pakskes). Vlug douchen en met Jolien om 10u vertrokken voor een extra dansles en nog 2 optredens. Daar zat de pappa dan met zijn 2 jongste meiden. Maar die hebben ook een leuke dag gehad: de laatste verplichte mis voor de communie (tja, dat was misschien niet zo heel leuk ), een partijtje minigolf (zie je wel dat dat de nieuwe sport van Wim wordt ), fietsen met natuurlijk een stop voor een ijsje/wafel, bezoekje bij oma (gemakkelijk hoor moest meneerke niet voor het eten zorgen)... 

Kindjes nog naar de andere oma en opa gebracht. Die blijven daar tot morgen logeren. Joepie vanavond met z'n tweetjes. Dinsdagnamiddag weer een dansoptreden in Sporta Tongerlo. Dan kan ik morgenvroeg mijn loopschoenen nog even aantrekken.

11:39 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

amai, jullie Jolien danst daar echt wel de sterren van de dansvloer hé. Leuk dat ze er zo veel plezier aan beleeft, en jullie als trotse ouders ook natuurlijk!! Enne...12,5 km gelopen, héél ferm hoor!!

Gepost door: Ruthje | 30-04-07

jolien waaw, uw dochter heeft nogal een druk schema, zo beroemd dat ze meerdere optredens op 1 dag doet, jawadde !

Gepost door: jogginggirl | 01-05-07

Knap hoor... zo ook tijdens al die drukte tijd vinden om te lopen ! Hopelijk hebben jullie genoeten van je avondje all1 :-)
Groetjes en loop ze nog, Christine !

Gepost door: Steven | 01-05-07

Chapeau! dat je in al die drukte toch nog de tijd vindt en maakt om te gaan lopen!!! Leuk dat Jolien zich zo amuseert met het dansen, jullie mogen terecht fier op haar zijn. Hopelijk hebben jullie van het avondje alleen zijn genoten.

Gepost door: Muriel | 06-05-07

Gezellig Een druk en gezellig weekendje hebben jullie gehad! Leuk dat je nog tijd vind om te gaan lopen!

Gepost door: Carmen | 06-05-07

De commentaren zijn gesloten.