22-04-07

Tis feest!

Vandaag was het beetje een feestdag want ik ben precies 6 maanden geleden beginnen lopen. Het mooiste feestje is dan een leuk loopfestijn: ladies run Antwerp 5km. Het was een mooie dag en gelukkig niet zo warm als vorige week. We zijn al in de voormiddag naar Antwerpen afgezakt want oma liep mee in de marathon als voorbereiding voor die van Visé. Dus rustig aan zei ze maar ze finishte wel op 4u00'18" en dat op 64 jaar !!! Wim heeft het lopen dus weldegelijk in zijn genen meegekregen. Dat kan ik als aangetrouwde niet zeggen.  Aan het Rivierenhof hebben we haar luidkeels aangemoedigd en dan moest je die gezichten van de omstaanders eens zien als wij "Goed zo oma doe zo voort oma!!!" riepen. hihihi

Daarna zijn we naar de startplaats gegaan voor de ladies run. Kopie van S5000433Ondertussen hadden we al diverse bloggers gezien en kregen we ons t-shirt van Ruthje. Echt mooi en het schept meteen een mooie band. Na het startschot van Tia zette de vrouwenzee zich in gang. Ondanks de warme zon liep het heel goed. Met een tijd van 32'11" ben ik best tevreden. Een half jaar geleden 'liep' ik in die tijd maar 3km. De doelstelling van 10km/h komt in zicht. Aan de laatste bocht stond mijn kroost me op te wachten. Fantastisch zoals die smurfjes me daar stonden aan te moedigen. Na de aankomst was het even zoeken naar elkaar. Maar kort na de start van de 10miles kon ik de lange gestalte van mijn ventje in de mensenmassa zien. Dan maar mijn bonneke ingeruild om van de wokgroentjes te proeven. Op weg naar de stand van Runnerslab was Tia Hellebaut bij Asics handtekeningen aan het uitdelen. Natuurlijk wilden de meisjes er ook wel één. Voor Jolien was er nog een bijkomende verrassing want zij kreeg van Tia een supergrote poster (120x80) met haar handtekening. tia-jolienWat was ze blij. posterHet jongste smurfje vond het toen wel genoeg en wou naar huis. Ze waren ook al de hele dag mee op stap en super braaf geweest. De auto stond aan het strand van Sint-Anneke. Tja dan moet je het strand natuurlijk ook nog eens zien hé. ijsjeMmm lekkere ijsjes voor de kindjes en .... oeps betrapt. Het was een fijne dag en volgend jaar gaan we opnieuw maar dan hopelijk de 10 miles en met Wim als loper er terug bij. Tot de volgende keer!

21:55 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Leuk he Leuk he, het loopfeest in Antwerpen vandaag! Knappe tijd heb je gelopen, mag je best trots op zijn! En zo'n ijsje achteraf smaakt he, Ruthje en ik hebben er ook eentje gegeten. Leuk je eens in 't echt gezien te hebben! Tot de volgende keer!

Gepost door: Julie | 22-04-07

toffe dag 't zag er een leuke dag uit ! Hopelijk is Wim niet te lang geplaagd met zijn blessure, en kan hij ook een beetje genieten van jouw mooie moment... Proficiat met je PR

Gepost door: jogginggirl | 22-04-07

hey ! De volgende keer ben ik er ook zeker bij ! Groetjes en tot de volgende...
ps: heel goed gelopen hoor !

Gepost door: kj | 23-04-07

Antwerpen Wat een leuke dag voor de smurfen-familie.
Knappe tijd op de 5 km, dat smaakt naar meer.
Volgend jaar de "ten miles" en Wim de marathon ?

Gepost door: frank spencer | 23-04-07

Prachtig feest 't is toch gezellig hé, zo'n massa-evenement. gefeliciteerd met je prachtige tijd. Bij een volgende gelegenheid gaan we elkaar zeker eens in levende lijve zien. groetjes aan jullie snelle oma, wat een tijd zeg, op die leeftijd. dat motiveert wel, we hebben nog enkele jaartje te gaan en te lopen hé.

Gepost door: Geert | 23-04-07

Super (dag) Voor jullie was het een super dag! Zeker nadien ;-) Een hele mooie tijd! Idd de 10 km/h is niet meer ver weg voor jouw!

Gepost door: Carmen | 23-04-07

leuk dat we jullie weer gezien hebben en mooi gelopen daar hoor op die 5 km!! En je hebt er duidelijk van genoten!!! Tot de volgende!

Gepost door: Ruthje | 23-04-07

De commentaren zijn gesloten.