16-04-07

Op weg naar Antwerpen

Vrijdag hadden een teambuildingdag met het werk in Bokrijk. Dat werd een leuke zonneklopperij, maar dan heb je 's avonds natuurlijk geen zin meer om nog te gaan lopen.

Zaterdagmorgen dan maar voor de warmte dacht ik, maar het was al snel 10u voor ik kon vertrekken en toen bleek het toch al wel heel warm te zijn. Puffend en zwetend heb ik mijn duurloopje afgehaspeld maar de tijd was  beschamend. Om Wim zijn gedachten wat te verzetten van al het marathongedoe hebben we dit weekend een beetje vakantie gehouden. Zaterdagnamiddag op vraag van de jongste dochter een partijtje gaan minigolfen. Er was een club aan het trainen (alleen waren deze dames niet van de partij): misschien een nieuwe hobby voor papa grapten we nog. Foei foei terwijl papa zoveel hartzeer had.

Zondag was het D-day voor jullie maar niet ten huize van de Smurfjes. We besloten om een daguitstap te maken naar Paradisio. Best een mooi park en schitterend weer. Maar éénmaal thuis kon Wim het niet laten om meteen naar al die blogs te gaan. "De ramptoerist"

Vanavond heb ik nog een tempoloopje afgewerkt. Het begon goed maar de laatste km kon ik het tempo niet meer vasthouden. Hopelijk lukt het zondag in Antwerpen beter. Mijn schoonmoeder loopt daar de marathon mee. Zij wordt aan de finish verwacht tegen de tijd dat ik ga vertrekken voor de ladies run.

Alle pijntjes zijn helemaal verdwenen dus gaan we weer wat opbouwen zodat de10 mijl in één van de wedstrijden van de Noordloper een nieuwe doelstelling wordt.

22:38 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Antwerpen Veel succes zondag in Antwerpen, het wordt leuk! Als ik Maarten meekrijg (die heeft het wel eventjes gehad met al dat loopgedoe) komen we supporteren.

Gepost door: Julie | 17-04-07

10 miles We lopen daar mogelijk wel tegen het lijf. Hopelijk is het niet zo warm dan vorig weekend.

Gepost door: GEERT | 17-04-07

Blijven lopen en genieten smurfineke. Zolang ge geen problemen ondervindt, doorgaan! Veel succes zondag!!!!!

Gepost door: Homer | 17-04-07

Succes zondag! Je hebt duidelijk niet stilgezeten dit weekend en ook lekker van de zon kunnen genieten. Hopelijk wordt het zondag niet te warm en kunnen we een PR'ke lopen! Alvast veel succes en ik hoop dat we elkaar kunnen ontmoeten in Antwerpen.

Gepost door: Muriel | 17-04-07

het ga je goed... daar zondag in A'pen, Christine ! Geniet van het evenement én het lopen. En vertroetel zo af en toe toch ook Wim maar hé, nu die zijn geliefde sport zo nog een tijdje moet missen.
Loop ze én groetjes,

Gepost door: Steven | 19-04-07

Antwerpen succes met je 10 mijl in Antwerpen Smurfineke! Met die voorbereiding gaat het je zeker lukken en uiteraard ga ik heel hard komen supporteren!!

Gepost door: Ruthje | 19-04-07

De commentaren zijn gesloten.