04-04-07

gedaan met de knietjes

Wat een gezellige vakantie. Mijn knietjes doen niet meer zeer maar toch heb ik sinds zondag niet meer gelopen. Wat nu weer? Maandag was zowieso een rustdag en dinsdag ... tja dinsdag was ik ineens een oud vrouwke die het in hare rug had. Tjonge zeer dat ik had. Ik kon zelfs niet meer gewoon rechtstaan en liep helemaal krom voorovergebogen. Geen idee waar dat vandaan kwam. Annelies was een dag op Zap-avontuur in Mechelen: dat was zo'n jeugdevenement waar ze allerlei keicoole sporten konden doen (deadride-speleobox-springen van hoge hoogtes...) kortom allemaal dingen waar je kriebels van in je buik krijgt. Zij kwam om 17u thuis aan de sporthal dat is op 300m van thuis maar toen ik haar wou gaan halen kon ik echt niet te voet gaan en moest ik zelfs met de auto gaan. 's Avonds nog naar de bibliotheek gegaan maar al snel kon ik niet meer rechtstaan van de zeer. Dus iedereen heeft boeken behalve ik. Gelukkig heb ik thuis nog een privébibliotheekje. Ik heb dan toch maar een Voltaren genomen. Vanmorgen leek het over maar een kwartiertje na het opstaan kwam de pijn weer terugopzetten. Het is wel minder pijnlijk dan gisteren maar dat betekent toch weeral een dagje niet lopen. Daar gaat mijn hele planning. Ja jongens ik moet toch gaan geloven dat ik oud aan het worden ben.

Wim heeft gisteren zijn scan laten maken. Dieje mens van de scan had meteen door dat meneerke toch wel veel liep. Spijtig genoeg heeft hij ook iets aan het bot gezien. Nu maar hopen dat het meevalt en wat dr. Nottebohm te zeggen heeft. Dus ja, wij zitten hier nu als 2 ouw pekes  

11:06 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

jawadde seg,... het zit jullie niet echt mee hé ! Wim aan de sukkel, en net nu die knietjes vanje beter zijn, op de sukkel met de rug. Misschien zat het zondagse klussen ( spitten ) er wel voor iets tussen - dat is nml echt wel belastend voor je rug hé ! Anyway, soigneer jullie én veel beterschap voor de twee ouwe peekes :-)
Groetjes,

Gepost door: Steven | 04-04-07

Een bende wrakken bijeen ja!!

Gepost door: Homer | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.