01-04-07

1 april

Gisteren een rustdag ingelast om die knietjes niet te overbelasten. Maar met zo'n mooi weertje vandaag kon ik toch niet anders dan even te gaan lopen. Mijn oude loopschoenen aangetrokken. Die zere knietjes komen misschien wel van mijn nieuwere loopschoenen? Volgens schema moest ik 8km lopen. In het begin liep het wat stroef maar eens opgewarmd liep het best vlot. Daarom deed ik er nog een extra rondje bij zodat ik deze maand boven de 100km zou komen. "zou komen" was ik toch niet even vergeten dat maart al voorbij was en de gelopen kilometerkes van vandaag dus bij april komen. En dat op 1 april. Dan is het maar een goed begin voor april geworden.

Hoewel ik nog wel kan lopen, heb ik deze middag toch nog in den hof geklusd 'spitten' want dat kan de heer des huizes nu niet. Later in de namiddag de tuinstoelen bovengehaald en nog lekker van het zonnetje genoten.

De mediacarriere van ons idool Jolien draait ook weer op volle toeren. De trailer van de film van Marc Hermans wordt nu op TV uitgezonden.

20:25 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fiere ouders Wel cool dat je dochter zo'n 4tal keer per dag op TV komt!!

Gepost door: Homer | 01-04-07

amai, drukke dagen zijn 't geweest.. en niet all1 op sportief vlak, zo te lezen.
Verzorg de knietjes maar goed, fietsen is prima trouwens, en geniet volop van je weekje verlof. Hopelijk houdt dat mooie lenteweer nog een paar dagen langer aan hé !
Groetjes,

Gepost door: Steven | 02-04-07

De commentaren zijn gesloten.