25-03-07

Women in Red

Vrijdagavond eventjes losgelopen en ook nog eens dat lastige knietje getest. Het was wel wat prikkelbaar maar het ging wel.

Zaterdagmorgen de kinderen eerst naar de grootouders gebracht die hadden dan toch geen zin om te komen supporteren maar wilden wel op de meisjes passen. Rond 10u15 ter plaatse aangekomen en we zagen andere women in red al op de parking. Alle nummerkes juist uitgedeeld en vastgeprikt zodat om 11u stipt Mia van start kon gaan voor de 9,5 km.

start

Iets voor 12u mocht ik de estafettestok overnemen om aan mijn 10,5 km te beginnen. De wind bleek in de goede richting te zitten zodat we eigenlijk maar op 2 stukken tegenwind hadden. Eigenlijk kwam ik maar moeilijk op gang. Maar na een kwartiertje begon het vlotter te lopen. Maar na driekwart wedstrijd begonnen die dijken toch wel wat te vervelen. Amai die marathonlopers moesten 4 keer over diezelfde dijken. Maar toen ik het bandje hoorde spelen, laste ik nog even een versnelling in. Net voor mijn finish hoorde ik nog "hé Smurfinneke" dat was Ruthje. Blij dat ik iets na 13u dat stokske kon doorgeven aan Lydia voor haar 10,5 km. wisselIets voor 14u kon zij het doorgeven aan Christel onze slotloopster die de 11,7 km voor haar rekening nam. Uiteindelijk hebben we samen de afstand overbrugd in 3u59min26 dat is goed voor een 72ste plaats op 97 teams. Daarmee waren wij best tevreden. Alle deelnemers van de aflossingsmarathon kregen nog een zakje met een flesje bier uit Lier 'Caves' en 2 pruimenvlaaikes. Allez dat hebben we weeral gehad. Wel jammer dat er zo weinig toeschouwers stonden langs het parcours. Voor mij was dat niet zo erg maar voor de marathonlopers leek het me niet erg aangenaam. Het parcours zelf was vrij ééntonig: dijk, dijk en nog eens dijk. Niet echt een natuurloop vind ik zelf.

Oh ja, mijn knietje is heel braaf geweest en zelfs vandaag heb ik er geen last van. Oef hopelijk kan ik er nu weer tegenaan. Volgende uitdaging Antwerpen Ladies Run 5 km. Die afstand heb ik nog niet in wedstrijd gelopen. De komende weken zal de nadruk op tempo gaan leggen.

20:19 Gepost door Christine in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

dat hebben jij... en de andere ladies in red mooi gedaan, Christine ! Jullie kunnen best tevreden zijn over jullie prestatie - moet ook wel tof zijn om als een team die marathon te kunnen lopen. Succes alvast met de trainingen voor de 5 km in A'pen !
Groetjes, en verzorg je ventje goed hé !

Gepost door: Steven | 26-03-07

Super knappe prestatie! Geniet er nog van!

Gepost door: Homer | 26-03-07

knap nogmaals proficiat met jullie prestatie hoor Smurfine, hebben jullie héél knap gedaan!!

Gepost door: Ruthje | 27-03-07

De commentaren zijn gesloten.